Inmiddels is de winkel van Knijn inkt, boeken en meer alweer enkele weken gesloten.
Voor de klant niet “effies naar Knijn” maar er wordt volop bezorgd aan huis. Alles wat wij in de winkel hebben, wordt vanaf € 5,- gratis thuisbezorgd in postcodegebied 1693.

Op de webwinkel van Knijn: www.inktsnel.nl vindt u een groot overzicht van producten die u online kunt bestellen met uiteraard het grote assortiment huismerk inktcartridges. Wat nog niet op de webwinkel staat kunt u telefonisch of per mail bestellen. Inmiddels heeft Tanja van Knijn met haar team al veel bestellingen bezorgd.

Vanaf deze week kunt u op afspraak Pasfoto’s laten maken voor officiële documenten. U kunt bellen of mailen om een afspraak te maken wanneer het u uitkomt, zie ook de advertentie in deze Binding.

Heeft u nog een boek nodig? Ook deze worden thuis bezorgd. Wat niet op voorraad is wordt binnen enkele dagen geleverd. U steunt hiermee uw plaatselijke boekhandel, boeken hebben overal een vaste prijs.

Ook ziet u in onze webwinkel leuke aanbiedingen en het laatste nieuws omtrent de winkel. Zoals iedere zaterdag een online voorleeskwartiertje uit een populair prentenboek.

Wij helpen u graag en u helpt ons!