De organisatie van het Westfrieslands Festival mag terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Vele mensen wisten afgelopen zaterdag hun weg te vinden naar het weiland van Jan en Gerda Haakman om daar te genieten van zon, gezelligheid, muziek en een drankje. Al bij de eerste akkoorden van onze vrienden van de Dou maakten de ganzen dat ze weg kwamen. Het bestuur is verheugd dat niemand ganzenkak op het hoofd heeft gekregen en dat de beesten zijn verjaagd.

Foto’s Anja&Gerard Fotografie

Wij willen hierbij graag onze sponsoren bedanken; Administratiekantoor De Streek, Buro AA, De Zonnegod Helios, WAN, Panter Reklame, Bouwbedrijf Koomen & Haakman, Loonburo Westfriesland, De Vries Boomverzorging, Mooi bij Judith, Zjon’s Guitarstore. And last but not least The Dou Grend ünd von Velsen en de Nozem, die na het opzuipen van al het bier in de backstage besloten dat een financiële bijdrage toch wel op zijn plaats was. Helaas pasten zij toen al niet meer op ons prachtige sponsorbord, maar ja, dan moet je ook maar niet zo’n domme lange naam voor je band verzinnen.

De foto’s komen binnenkort op onze website www.smew.nl waarvoor onze dank uitgaat naar Anja & Gerard Fotografie. Namens SMEW zien wij jullie graag op 30 september tijdens Molenpop!