Op 30 september jl. komen we voor het eerst weer samen in De Schoof sinds februari 2020. Wij als bestuur hebben er zin in en onze leden ook zo blijkt uit de grote opkomst van 85 vrouwen.

Het is een avond om elkaar weer te ontmoeten, te spreken en voor gezelligheid. Bij binnenkomst toont iedereen haar QR-code/legitimatie,  is er koffie met gebak en heet voorzitter Anneke iedereen van harte welkom. Onze secretaris Vera Bot heeft een quiz gemaakt met algemene vragen, logo’s en karikaturen en dit laatste leidt soms tot grote hilariteit om de juiste persoon te herkennen.

Gezellig om in teams de strijd aan te gaan met vragen waarvan de antwoorden vaak op het puntje van je tong liggen maar er toch net niet uitkomen. De avond wordt afgesloten met een drankje en een knabbeltje en kunnen we terugzien op een mooie start van het seizoen.

Onze volgende avond is op vrijdag 29 oktober. We vieren dan het uitgestelde feest ter gelegenheid van ons 70-jarig bestaan. Over de invulling hiervan ontvangt U binnenkort bericht.

Vriendelijke groet en graag tot ziens op 29 oktober.

Het bestuur WVSamen. (voor info: wvsamen@gmail.com)

Vorig artikelAlzheimer Café Wervershoof
Volgend artikelTheater, muziek, film en verhalenvertellers op diverse locaties in Medemblik. Gouden Nacht 2021 in het teken van de verlichting