Benieuwd naar wat de wat de ouderenbond Senioren W.O.Z. allemaal doet? Ga dan naar de website en tik (in de bovenste zoekbalk) SWOZ.nl. Op de site staat altijd het laatste nieuws, de agenda met de activiteiten en foto’s van de diverse activiteiten.

Fietsgroep Zwaagdijk-Oost:
De volgende fietstocht is op donderdag 16 september. We gaan via Schellinkhout naar Hoorn en steken op bij Oranje Buiten, een gezellig terras aan het Markermeer. We hopen op mooi weer zodat we buiten kunnen zitten. Vertrekpunt bij de kerk om 13.30 uur. Iedereen wordt weer uitgenodigd om mee te fietsen, je hoeft geen lid te zijn van de KBO. Groeten Nellie.

Fietstocht Wervershoof-Onderdijk:
Op 10 september zijn we met 11 vrouwen en 1 man op pad, maar eerst nog een kwartiertje schuilen voor de regen. We gaan richting Andijk en via smalle en doodlopende paadjes komen we bij de boerderij van de bekende tweelingbroers v.d. Gulik, die hun leven lang op deze plek wonen en waarover boeiende verhalen zijn te vertellen. We vervolgen onze weg kriskras door Andijk, mooie oude plekjes (jeugdsentiment voor sommigen van ons) maar ook door de huidige nieuwbouw. Helaas kunnen we een flinke stortbui niet ontwijken en bereiken we drijfnat Theetuin “De Libel”. Hier is een mooie plek voor ons in de serre en onder het genot van koffie/thee en taart kunnen we bijpraten en de uitgebreide collectie kopjes en theepotten bewonderen. De liefhebbers kunnen nog één van de vele theesoorten meenemen die hier te koop zijn. Inmiddels zijn de jassen weer droog en fietsen we met mooi weer richting de kerk in Wervershoof. De volgende tocht is op vrijdag 24 september, start om 13.30 uur bij de kerk van Wervershoof. Iedereen die mee wil fietsen is van harte welkom, wel graag een telefoontje naar Riet (582893) of Monique (724819).

Soos Onderdijk:
De soos in Onderdijk gaat weer van start op 16 september om 13.30 uur. U bent van harte welkom in het dorpshuis van Onderdijk. Tot ziens!

Soos Wervershoof:
27 leden wilden allemaal graag prijsklaverjassen afgelopen donderdag, dus moest er één tafel met drie spelers aan de slag. Ook weer leuk, op eigen kracht spelen zonder maat. De uitslag werd direct bekend gemaakt en iedereen mocht een prijsje uitzoeken van de goed gevulde tafel. Eerste werd dhr. N. Verdiepen met 5227 punten, tweede werd mevr. Truus Reijn met 5169 punten en op de derde plaats eindigde mevr. I. Neefjes met 5016 punten. Als laatste mocht mevr. G. Bleeker iets uitzoeken. Zij haalde 3697 punten. Donderdag 16 september is er weer competitieklaverjassen. Tot dan!