Op zaterdag 26 november van 10.00 – 13.00 uur is de Vrijwilligersmarkt Medemblik in De Schoof in Wervershoof. Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je nog niet wat en waar?

Laat je inspireren door maar liefst 30 verschillende maatschappelijke organisaties uit de gemeente Medemblik zoals Inloophuis Medemblik, Omring, ZorgBoergondisch, Museumstoomtram Hoorn – Medemblik, Bonifaciuskerk, Team Sportservice West-Friesland en Wings of Change. Volop diversiteit dus op de Vrijwilligersmarkt! De Vrijwilligersmarkt Medemblik wordt georganiseerd door Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Medemblik. Toegang is gratis.

Vrijwilligerspunt helpt
Weet je ondanks het grote aanbod van maatschappelijke organisaties op de markt toch nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Kom dan langs de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. We hebben een vacaturebank met ruim 300 openstaande vrijwilligersvacatures in West-Friesland. Daarnaast kunnen we op basis van je wensen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek zoeken naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past!

Doe es gewoon vrijwillig en kom naar de Vrijwilligersmarkt!
Wanneer: zaterdag 26 november, 10.00 – 13.00 uur
Waar: Sociaal Cultureel Centrum De Schoof, Kerkelaantje 1, Wervershoof
Parkeren en toegang gratis.
Voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende maatschappelijke organisaties, ga naar www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt-medemblik

Vorig artikelBegroting Gemeente Medemblik
Volgend artikelSkriemeravond met extra glans