Nu de vakanties weer achter de rug zijn komen we allemaal weer aan dagelijkse dingen toe. En als je plannen niet opschieten omdat iets – al een poosje- stuk is, kom dan naar het repaircafé.

Voor een vrijwillige bijdrage wordt door vrijwilligers met verstand van zaken bekeken of we iets weer aan de praat kunnen krijgen of weer heel. Woensdag 27 en zaterdag 30 september zijn we er weer.
Voor het geld kopen we dingen om het werken veilig, makkelijker te maken, bijvoorbeeld: matten om de tafels te beschermen, magnetische schroefbakjes, bureau- en werklampen, waarvan sommige snoerloos en oplaadbaar. We kopen spullen om in voorraad te hebben: reserve voetschakelaars, handschakelaars, fietsreparatiespullen, allerlei batterijen knoop cel, lithium en alkaline, diverse maten krimpkousen om snoeren te maken, soldeertin, diverse lijmsoorten, sprays, smeermiddelen en…. ‘heavy duty’ zeep, om de vieze, vette handen weer schoon te krijgen. We kopen speciaal gereedschap voor algemeen gebruik, dat steeds wordt meegenomen, maar ook spullen voor PR: lamineervellen, posterborden, papier en etiketten om alles te labelen en bakjes om alles ‘redelijk’ gesorteerd weg te leggen. We trakteren diverse malen ook op cake of dikke koek uit de pot. Het geld wordt goed besteed en daar plukt dan iedereen de vruchten van. Je bent van harte welkom, om te kijken of we jou zo ook kunnen helpen. Tot dan, in het Repaircafé in de Schoof.

Groeten, Ineke Neefjes
coördinator Repaircafé.

Vorig artikelSupport Muzikale Wandeling Wervershoof
Volgend artikelMedemblikker Steamfair, stoommodellen in de spotlights