— en dan vindt de aftrap plaats van de allereerste (en we hopen ook allerlaatste) online editie van onze gemeenschapsveiling 2021. Afgelopen weekend hebben jullie onze speciale uitgave van de catalogus ontvangen met daarin informatie over de wijze waarop je mee kunt bieden en een opsomming van de kavels waarop geboden kan worden.

We durven gerust te bekennen dat we het héél spannend vinden. Wij, als bestuur, hebben ons best gedaan om – ondanks alle coronamaatregelen – jullie toch een veiling voor te schotelen waarmee we onze vele verenigingen binnen onze gemeenschap financieel een helpende hand kunnen bieden. Nu zijn jullie aan zet; we hopen dat velen de weg zullen vinden naar onze online veiling, zodat we straks met elkaar kunnen zeggen: ook de gemeenschapsveiling 2021 was een succes. We rekenen op jullie. De kick off van onze veiling is op vrijdag 5 maart a.s. om 20.00 uur via een livestreamverbinding op Facebook, met dank aan Joost van Het Café die hieraan zijn medewerking wil verlenen.

De livestreamverbinding vanuit Hét Café is deze dag al op een vroeger tijdstip actief; we raden je daarom aan eerder verbinding te zoeken. Onze voorzitter Ben Droog zal tijdens de livestream tevens de prijswinnaars bekend maken van de verloting onder degenen die een geldbedrag hebben overgemaakt. Aan de winnaars die via internet een bijdrage hebben geschonken zal door ons een bedrag van € 0,01 worden overgemaakt met daarin de mededeling dat hij of zij een prijs heeft gewonnen.

Wij vragen de betreffende deelnemer vervolgens contact met ons op te nemen via info@gemeenschapsveilingwervershoof.nl, zodat wij de prijs bij de winnaar af kunnen leveren. De winnaars die een bedrag contant hebben geschonken en waardoor het adres bij ons bekend is, zullen door ons persoonlijk worden benaderd. Het bieden op artikelen tijdens de onlineveiling kan t/m zondag 14 maart 17.00 uur.

Het kopen van artikelen tegen een vaste prijs kan t/m zondag 21 maart 17.00 uur. Registreren kan nu alvast, het verplicht je tot niets; ga hiervoor naar www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl/veiling. We hopen ook op kopers te kunnen rekenen in ‘de vroege uren’; de opbrengst ervan is immers bestemd voor de verenigingen en instellingen binnen onze dorpskern Wervershoof. We weten dat velen die een warm hart toedragen; dat kunnen jullie laten merken door deel te nemen aan onze online veiling. Doe je ook mee? Graag! Je bent van harte welkom.

Tot slot nog even een tussenstand van onze inzamelingsactie: we zijn het bedrag van € 22.000,00 (!) ruim gepasseerd, een nu al geweldig resultaat waar we met z’n allen bijzonder trots op mogen zijn. Hopelijk tot vrijdag!

 

Bestuur Stichting

Gemeenschapsveiling Wervershoof

Vorig artikelBij de komende Tweede Kamerverkiezingen mogen kiesgerechtigde 70-plussers per post stemmen
Volgend artikelWe vallen met de deur in huis bij de familie Bot