Voice over is het project van drie professionele multi-instrumentalisten die zich hebben toegelegd op close harmony zang in de traditie van groepen als Crosby, Stills & Nash, The Eagles en Venice.  De begeleiding voorziet in een akoestische aanpak van gitaar, mondharmonica en (klein)percussie. Naast de speciaal voor drie mannenstemmen geschreven stukken, bewerkt Voice-Over ook pop klassiekers, zodat deze geschikt zijn voor een close harmony uitvoering.

Alle drie de mannen hebben een rijke muzikale achtergrond. Jaren lang spelen in diverse formaties, radio tv optredens en buitenlandse tours hebben een schat aan ervaring opgeleverd. Dit laat zich vertalen in heerlijk ongedwongen concerten, waarbij humor een belangrijke rol speelt. De muziek krijgt alle egards die ze verdient, maar uiteindelijk staat alles in dienst van het totaal.  Op hetzelfde moment toont een concert van deze mannen  wel aan hoezeer je leven verrijkt wordt door zelf te musiceren. Werk van o.a. CSN, Pink Floyd, Queensryche, Don Henley en The Hollies krijgt door deze top musici een extra dimensie.  Samenzang met de rillingen over je rug.

Voice-Over neemt je mee op hun muzikale reis met de prachtige klankkleur van deze drie totaal verschillende stemmen en de eenvoud in de begeleiding. Voice Over 18 januari 2019 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang:
12,50 inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur kunt u reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl en www.vomusic.nl