We zijn live! En hoe. Afgelopen zondag wisten vele Onderdijkers de site veilingonderdijk.nl te vinden. Er werd meteen goed gekocht. Blijf dat doen. Het kan t/m 14 maart.

Als alternatief op de jaarlijkse gemeenschapsveiling, is er dit jaar de WEEK van ONDERDIJK. Een week lang staan er zeven pakketten online die door de ondernemers, bewoners uit Onderdijk en belangstellende gekocht kunnen worden. Bij elke koop, draag je bij aan het verenigingsleven en de levendigheid in Onderdijk. De pakketten hebben een knipoog naar de veiling. We hebben gekeken wat er jaarlijks terugkeert op de veiling en welke graag door de Onderdijkers worden gekocht. Zo hebben we Haal ’t zonnetje in huis pakket, een Borrelpakket, een smaakvolle Kiloknaller, het Gelukspakket en We houden vol pakket. Voor de kinderen is er Het jong gespeeld is oud gedaan pakket. Wat de inhoud van deze pakketten is, zie je terug op de site.

Tot slot hebben we het Voor wie durft pakket. Dit is een kaartje voor het altijd succes gegarandeerde veilinguitje. We organiseren dit in november, waarbij we er vanuit gaan dat dit mogelijk moet zijn. Er is plek voor minimaal 25 en maximaal 50 personen. Mocht je alleen een donatie willen doen, is dit uiteraard ook mogelijk. Onder de eerste 50 kopers verloten we 50 euro. Kijk dus snel op onze gloednieuwe website veilingonderdijk.nl

Wij hebben bewust ervoor gekozen om dit jaar niet langs de deuren te gaan en de ondernemers te benaderen. De pakketten kopen wij, uiteraard zo scherp mogelijk, in. Het is een veel kleinere opzet dan we gewend zijn. We hopen op deze manier toch de verenigingen een financiële steun te kunnen geven. Zondag 14 maart sluit de shop en maken we zo snel mogelijk het opgehaalde bedrag bekend. Dus Onderdijk, sla nog snel je slag. Namens alle verenigingen alvast bedankt voor je online koop.  Volgend jaar weer groots en live zoals wij het liefste de veiling organiseren.

Een huishoudelijke mededeling. Mocht je als bedrijf een pakket kopen en/of een donatie doen, sturen wij de factuur separaat per mail na. Wil je contant een donatie doen, bel dan met Maaike Steltenpool 06-19382707.

Bedankt allemaal!
Hartelijke groet, veilingbestuur Onderdijk.