WERVERSHOOF, 10 september 2019 – Wat een leuk uitstapje voor de peuters van Berend Botje locatie Pippeloentje! Zij hebben kennisgemaakt met de varkens van Tamworth Hoeve in Wervershoof.

De peuters van de groepen de Rode Beer en de Blauwe Beer hebben niet alleen erg genoten, maar ook veel geleerd! Ze leerden dat varkens niet altijd roze zijn én dat ze erg van zwemmen houden. Ook eten ze heel graag eikeltjes, maar wel alleen de bruine want van de groene worden ze ziek. Bij het aaien voelden ze dat de vacht van een varken best wel ruw is!

Op stap bij Berend Botje
Bij peuterspeelgroep Pippeloentje spelen de kinderen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Daar horen zo nu en dan ook leuke uitstapjes bij, naar bijvoorbeeld de boerderij of de brandweer.

Belangstelling?
Er zijn nog plekjes vrij op de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang van Berend Botje in Wervershoof. Kijk op www.berendbotje.nl voor meer informatie en maak een vrijblijvende kostenindicatie.