Het sportparkje dat wij een aantal maanden geleden al hadden aangekondigd is gereed en klaar voor gebruik. Dorpsraad Wervershoof heeft samen met dorpsraad Onderdijk een mooi sportpark gecreëerd dat is gelegen aan de Kagerdijk, nabij het JOP.

Hier staat onder andere een calisthenics rek en apparatuur voor cardio oefeningen. Het parkje is ruim opgezet zodat iedereen in deze periode veilig op afstand van elkaar kan sporten. Sinds 2 mei is het parkje officieel geopend en voor iedereen toegankelijk. Dit park is tot stand gekomen door meerdere donaties van bedrijven. Wij willen dan ook gemeente Medemblik bedanken voor de samenwerking en het bedrag dat zij beschikbaar hebben gesteld. Ook willen wij de Rabobank, Univé, Woningstichting Het Grootslag, Stichting Pius en Ondernemersvereniging Wervershoof bedanken voor de donaties aan dit project.
 
Vandalen
Helaas hebben vandalen in de nacht van 3 op 4 mei het gloednieuwe sportpark zwaar beschadigd. De trekkerband waarmee oefeningen gedaan kan worden is in de brand gestoken. Deze oefening is totaal verwoest en zal verwijderd worden. Wij gaan hiervoor aangifte doen bij de politie. Mocht u iets gezien hebben, meld u dan alstublieft bij de politie zodat de schade op de daders verhaald kan worden en wij de oefening weer terug kunnen plaatsen.