Zondag 11 februari 2024 Liefde … wat is dan liefde??
“Liefde voor muziek”, een lied dat door Raymond van het Groenewoud ooit met passie gezongen werd. Liefde voor je partner … wellicht kennen jullie het meer dan prachtige nummer van Herman van Veen “Liefde van later”. Hartverwarmend mooi!

Liefde voor je kinderen, je kleinkinderen, je medemens, je huisdieren of misschien voor een bepaalde geur, een land of boek.

En niet te vergeten de liefde waar alles mee begint en eindigt; de liefde en waardering voor jezelf. Alleen degene die zichzelf waardevol vindt kan onvoorwaardelijk en met hart en ziel van een ander houden. Overigens zeer pakkend, humoristisch en tegelijkertijd realistisch verwoord en gezongen door Harrie Jekkers in “Ik hou van mij”.
Hoe mooi is ‘houden van’? Het geeft je leven zin, het kleurt je dagen, het maakt je rijker en zorgt ervoor dat je ervaart dat je niet alleen bent, dat er altijd iemand is om bij te schuilen en voor te zorgen.
“Love is the message and the message is love”, in december nog ten gehore gebracht aan het eind van de uitzending van Scrooge live.
Ja mensen, ga er maar aan staan.

Bovenstaand lijstje lijkt wellicht enigszins op huiswerk maar het is uiteraard geen verplichting om genoemde nummers te beluisteren op Spotify, via Google, CD of LP (hebben jullie die nog?). Het is ook beslist niet verplicht om naar het concert van Unciaal te komen in St Pieter op zondag 11 februari 2024 om 14.00 uur. Maar …. u voelt het al aan …. een liefdevolle aanrader is het zeker wel. Hoe meer mensen, des te meer warmte en aandacht. Samen genieten van muziek, van de melodieën plus de prachtige teksten die ooit geschreven zijn over liefde en vriendschap, misschien meezingen hier en daar, wat houdt u tegen?
Dus wie weet en hopelijk tot ziens op zondag 11 februari in St. Pieter, Ridderstraat 9, Medemblik.
Kaarten verkrijgbaar bij Bakkerij Raat, Nieuwstraat, Medemblik, bij St Pieter, Ridderstraat 9, Medemblik of voor aanvang van het concert aan de deur voor 12 euro 50.

Vorig artikelCreatieve middag Zonnebloem
Volgend artikelBurgemeester Michiel Pijl bezoekt Wervershoof