Afgelopen zondag de 2e thuiswedstrijd van het seizoen. Hollandia T. was de tegenstander dat 3 dagen daarvoor nog had ingehaald tegen SEW die was uitgesteld vanwege de Corona. Deze wedstrijd wist Hollandia T in winst om te zetten, V.V.W. was dus gewaarschuwd.

Vanwege de Corona was er dus nagenoeg geen publiek langs de lijn, dus aan klantenbinding kon niet worden gedaan. De 1e helft koos V.V.W. met de stevige wind in de rug. In de 5e minuut werd V.V.W. keeper Frank Mol al op de proef gesteld. Met een sublieme redding wist Frank zijn doel schoon te houden. Beide teams bleven elkaar aftasten en gaven weinig weg. Het was Thijs Nugter die door een sublieme pass van Raymon Koning werd aangepeeld en richting doel de 1-0 wist te scoren. Hollandia T. ging op zoek naar de gelijkmaker. Daar zag het bijna naar uit, keeper Frank Mol was al gepasseerd. Het was gelukkig V.V.W. speler Thijs Nugter die de bal van de lijn wist te halen, V.V.W. was gewaarschuwd.

Na 25 minuten spelen was het Witse Grooteman die voor V.V.W. de 2-0 maakte door in de uiterste hoek te schieten. Vlak voor rust zag het er naar uit dat V.V.W. op een riante voorsprong van 3-0 zou komen door Ton Kolenberg. Helaas besliste de vlagger van Hollandia T. voor buitenspel waarin de prima fluitende vrouwelijke scheidsrechter Steur in meeging. Niet lang daarna zochten beide partijen de kleedkamers op. De 2e helft was het dus voor V.V.W. de wind tegen. Dit leek voor de geelzwarten geen probleem. In de 48e minuut zag het er naar uit dat ze op 3-0 kwamen door Witse Grooteman maar dit ging helaas niet door. Toch leek dit de volgende aanval wel te gebeuren, het was Tim Neuvel dat Thijs Nugter aanspeelde maar Thijs vond keeper Tijssen op zijn weg.

Hollandia T. wist echter ook het doel van V.V.W. te vinden, maar door subliem keeperswerk van sluitpost Frank Mol wist hij de nul te houden. V.V.W. voerde het tempo op en wist meerdere keren het Hollandia T. doel te vinden. Weer was het Thijs Nugter dat een opgelegde kans voor de 3-0 kreeg maar de keeper wist zijn schot tot corner te maken.

Met nog 5 minuten te spelen was het Tim Neuvel die aangespeeld werd door Thijs Nugter. Met een verwoestende uithaal wist Tim van buiten het strafschopgebied het doel van HollandiaT. te bereiken en zo de 3-0 te maken. De groenzwarten uit Tuitjehorn geloofden er niet meer in en legde het bijltje er bij neer.

En zo eindigde de 2e thuiswedstrijd in een overwinning voor V.V.W.
In het minutenspel werd Peter van Ophem de winnaar van € 50, =. Wilt u ook deelnemen in het minutenspel er zijn nog enkele plaatsen open. Voor € 20, = speelt u het hele seizoen mee. Komende zondag naar Hauwert waar V.V.W. tegen Hauwert ‘65 speelt. Met of zonder publieke supporters, V.V.W. heeft nog wat recht te zetten t.o.v. het vorig seizoen.
Foto’s van de wedstrijd gemaakt door Dik Haakman kijk op de website van V.V.W.