Het is natuurlijk allemaal waardeloos, daar kunnen we kort over zijn. Maar soms heb je in een club mensen er iemand tussen zitten die dan meteen weer zegt: “Zo, en wat kan dit voor positief effect hebben?”


Zo kwam bij ons het idee op, dat de clubs, verenigingen, stichtingen en wat al niet meer uit onze regio niet uit elkaar moeten vallen doordat ze niet meer kunnen bomen met elkaar. Vergaderen via een laptop kan prima, en is effectief maar soms is het erg fijn en nodig om met elkaar in één ruimte te zitten. Juist hierom bieden wij de komende periode onze vergaderzalen aan voor welgeteld €0,- voor die doelgroepen. Iedereen levert geld in, niemand weet wat er nog komen gaat. Het zou zonde zijn als alle mooie clubs en verenigingen hierdoor ten onder gaan. Heeft u vragen naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Op onze website www.deschoof.nl is alles te vinden!

Ook wij balen en moeten scherp en streng zijn. Per ruimte mogen er niet meer dan 30 personen aanwezig zijn. Wat dit precies gaat betekenen voor de concerten die reeds gepland staan, moet deze week duidelijk worden. Uiteraard willen wij cultuur blijven bieden. Houd ook daarvoor onze website en facebook in de gaten. Vaste clubs die gebruik maken van de Schoof bestaan doorgaans uit minder dan 30 leden. Gelukkig beschikken wij over de mogelijkheden om alles op 1,5 meter te laten plaatsvinden. U bent nog altijd welkom bij ons, denk graag goed om uw eigen en onze gezondheid. En een mondkapje? Niet verplicht, maar liever wel.