Afgelopen zondag de 2e bekerwedstrijd van de 3 wedstrijden om door te kunnen bekeren?

A.L.C. ( Abbekerk – Lambertschaag -Combinatie ) uit de 5e klasse A was de tegenstander. Een overwinning was belangrijk om aansluiting te behouden. V.V.W. kreeg flink weerstand van het team die in de 5e klasse A speelt. Het spelniveau van V.V.W. was ver onder de maat.

Legio kansen werden om zeep geholpen, met pijn en moeite wisten de geelzwarten op 1-0 te komen door Rob Neuvel. De voorsprong werd vergroot door Rens Grooteman 2-0. Daarna werden de teugels gevierd en wist ALC tegen te scoren 2-1. Bijna zag het ernaar uit dat ALC langzij zou komen. Echter door knap keeperswerk van Stan Vertelman wist hij dit te voorkomen. Jorren Grooteman bouwde de voorsprong uit naar 3-1 en Rob Neuvel maakte er 4-1 van. Dit was zo’n beetje wat er over de wedstrijd te schrijven is. Komende zondag 19 september de volgende en laatste poulewedstrijd tegen Flevo in Middenmeer.

Op de Industrieweg 3 1775 PV Middenmeer wordt beslist wie er doorgaat? Dan zal er wel beter moeten worden gevoetbald tegen deze 4e klasser? Foto’s van de wedstrijd gemaakt door Dik Haakman zijn terug te vinden op de website van V.V.W.

G.M.