Hierbij willen wij iedereen uitnodigen die het fijn vindt om samen met ons het jaarlijkse Triduüm in Wognum mee te vieren. Vindt u het fijn om samen in een gezellige en ontspannen sfeer te luisteren naar mooie, warme en bemoedigende woorden van de voorganger, of naar een mooie samenzang en ondertussen verwend te worden door de liefdevolle vrijwilligers, schroom dan niet en geef u op voor deze bijzondere dagen.

De voorganger deze dagen is Emeritus Pastor Adri Verweij. Pastor Verweij was o.a. jeugdpastor, omroeppastor en seniorenpastor in het aartsbisdom Utrecht en schrijft een column in het blad KBO-PCOB van de ouderenbond.

Het triduüm gaan we twee dagen vieren en wel op donderdag 25 april van 9.30-15.30 uur en vrijdag 26 april van 9.30 – 14.30 uur. De kosten voor deze dagen bedraagt € 27,- en als u gebracht en gehaald wilt worden, dan komen de vervoerskosten er nog bij.

Dan nog even dit… het triduüm is voor iedereen die daar kracht en ontspanning uit put… eventjes wil ontsnappen aan het dagelijkse gebeuren. U hoeft echt niet ziek te zijn om deze dagen mee te vieren en bent u wel ziek, dan weet u zeker, dat u deze dagen heerlijk verwend zult worden en in goede handen bent. Ook zouden wij het fijn vinden als er een paar vrijwilligers deze dagen de gasten zouden willen brengen en ophalen.

Opgeven graag voor 23 Maart bij:

  • Onderdijk: Tineke van der Lee, telefoon 0228-586161
  • Wervershoof: Greet Haakman, telefoon 0228-581252
  • Andijk: Tony Smit, telefoon 0228-593379