Sinds het boek “Allemaal Sukkels” , verschenen begin dit jaar, zijn mensen anders tegen sukkels aan gaan kijken. De sukkel blijkt iemand waarmee we ons makkelijk kunnen vereenzelvigen. Fijn dat er nog meer van dit soort mensen zijn, het kan blijkbaar altijd nog beroerder.

Vandaar de titel “Hulde aan de Sukkel”, het nieuwe album van Bas. In dit boek krijgen we weer een inzage in het leven van aantal sukkels. Oude karakters uit deel één komen ook weer voorbij zoals de klunzige Sportman Frits, Stuntman Cor met zijn strapatsen en Magic Willem met niet zo goed geslaagde goocheltrucs. Naast enkele korte stripverhaaltjes en vele losse tekeningetjes is er ook een kort verhaal over Maarten Wilg, een sukkel van het ergste soort, wiens leven volledig in het teken staat van het bijhouden van de weersomstandigheden. Verder weer een portie galgenhumor, wat sadistische acties en ook de krokodil duikt weer geregeld op. Vierenzestig pagina’s absurde humor om de feestdagen mee door te komen, wellicht een leuk cadeau voor sukkels binnen de familie of vriendenkring! Geschikt voor alle leeftijden, maar niet voor de allerkleinsten.

Het boek wordt gepresenteerd in Hèt Café van Wervershoof op zondag 14 november om 14.00 uur. Voor en na de presentatie is er livemuziek van JBJ. Het album kost € 10,00 en is die middag te koop in de zaal, en daarna bij Knijn in Wervershoof of via een bericht naar 06 49 589 666 of
b.berkhout73@quicknet.nl