Nog steeds zijn het vreemde maanden binnen ’t Fortuin. Helaas nog steeds géén bruiloften en partijen en ook de catering ligt vrijwel volledig stil. Gelukkig mogen we wel heel veel gasten ontvangen in ons eetcafé en daar zijn we uiteraard super blij mee.

Afgelopen maanden hebben we een high wine/beer zomertoer georganiseerd. Er kwam een Spaanse, Franse, Italiaanse editie en afgelopen zaterdag werd de toer afgerond met een Mediterrane editie. Stuk voor stuk hele mooie, lekkere en voldane avonden met heel veel blijde gasten.

Het derde weekend van augustus vierden we onze kermis. Het was uniek, vreemd en bijzonder. Maar ook was het gezellig en was er veel saamhorigheid en begrip. Als we er op terugkijken is het uiteraard niet de kermis die we graag overdoen. Het “coronaproof” organiseren en handhaven vergde ontzettend veel druk. Uiteindelijk heeft deze kermis ons ook veel inzicht gegeven.

Iedereen die ons heeft opgezocht: super bedankt voor het vertrouwen, enthousiasme en getoonde begrip. Jullie aanwezigheid in de zaal, in het café of op het terras is enorm gewaardeerd! Als we achteraf van gasten mogen horen dat ze met een kermisgevoel naar huis zijn gegaan, en bossen bloemen mogen ontvangen als bedankje (o.a. meiden van de Zonnedaal bedankt!) dan is onze missie geslaagd.
Komende weken worden onze clubs langzaam weer opgestart. Heerlijk, want we missen onze contacten met de leden van de clubs en verenigingen. Om alles veilig en volgens de regels te laten verlopen zijn er afspraken gemaakt met de div. besturen en leden. Iedereen zet zijn schouders eronder en samen hopen we zo deze bijzondere tijd op een veilige, gezellige en sociale manier door te komen.
Er is heel veel wat we niet kunnen doen, maar ook zoveel wat wel mogelijk is. Daarom staan er in de komende periode heel veel gezellige momenten op het programma.

Zondag 27-09: High wine/beer middag editie.
Gezellige borrelmiddag van 14.00 tot 17.00 met heerlijke wijnen, bieren en bijpassende bites! Reserveren kan via het evenement op onze website.

Vrijdag 02-10: Quiz met thema “werk in uitvoering”
Samen met Quizevents organiseren wij deze unieke pubquiz. In de quiz staat werk en het bedrijfsleven centraal. Vragen over lokale en (inter)nationale bedrijven, vragen over de werkzaamheden van kantoor tot bouwplaats, van winkel tot garage en nog veel meer vragen die te maken hebben met “werk in uitvoering”. In drie rondes testen we de kennis van je team.
Aanmelden kan met een team van vier pers. Dit kan met je bedrijf, collega’s, je klanten, maar ook met collega zzp’ers, buren, vrienden etc. De entreeprijs is 4 euro p.p. Reserveren kan via het evenement op onze website.

Zaterdag 03-10: Ierse avond:
Een arrangement wat in het teken staat van Ierland. Een drie gangen menu van Ierse gerechten. Daarbij mooie Ierse bieren en de avond is bijna compleet. Want Ierse muzikale ondersteuning mag natuurlijk niet ontbreken. Gone Fishing (Bas Berkhout en Annah Posthumius) zorgen samen met hun gitaar, banjo, mandoline, trekzak, viool en fluit voor een mooie mix van ballades, vrolijke pubsongs en instrumentals.
Inmiddels is zo’n 70% van de tafels gereserveerd. Wil je er ook bij zijn? Reserveer dan snel via het evenement op onze website!

Iets te vieren?!
Thuis is het lastig om nu iets leuks te plannen. Nodig jij je gasten uit in ’t Fortuin?
Bij ons is veel mogelijk hoor. Een gezellige koffie ochtend, een lekkere lunch, een leuke borrelmiddag of lekkere maaltijd in ons eetcafé etc. Wij werken veilig, beschikken over een goed ventilatiesysteem en kunnen ondanks de 1,5 mtr. maatregel een hele gezellige invulling geven aan alle arrangementen.

Meer informatie verstrekken wij heel graag!

Tot ziens!
Frank, Karin en medewerkers.