Koop nu uw ticket met korting!
Op zaterdag 8 oktober a.s. vindt de tweede editie van de Westfriese Struuntocht plaats. Met dank aan De Drom zijn de tickets weer verkrijgbaar via www.westfriesestruuntocht.nl/tickets/ Als u in juni of juli een ticket koopt, kost een ticket slechts €12,50 p.p. Kinderen tot 10 jaar wandelen gratis mee.

Opbrengt kaartverkoop voor goede doelen
Dit jaar doneren wij de opbrengst aan Voedselbank West-Friesland en Voor Effies.

De voedselbank strijdt elke dag voor gezinnen die in een financiële noodsituatie zitten. Voor Effies is er voor mensen bij wie het leven tegenzit. Zo krijgen mensen een jaar lang de mogelijkheid van een nieuwe start. Twee doelen waar wij ons, samen met u, graag voor inzetten.

Preview Westfriese Struuntocht
“Heeft u de preview al gezien? Met veel enthousiasme meldde Danny Boomstra zich bij Stichting Westfriese Struuntocht. Vanuit zijn opleiding Audiovisueel aan het Mediacollege Amsterdam houdt hij zich bezig met het maken van films en hiermee de mooiste verhalen vertellen. Ook in zijn vrije tijd is hij een actief filmmaker. Hij heeft belangeloos een preview gemaakt waarmee wij de wandeltocht op social media onder de aandacht kunnen brengen. Een geweldig initiatief!” aldus secretaris Marion Breg.

Loopt u mee?
“De wandeltocht op 8 oktober a.s. is vanaf 19.00 uur en start bij het Station in Enkhuizen. Leuk als u erbij bent! We eindigen in Brouwerij de Werf, waar u nog gezellig kunt napraten.”

Organisatie door Westfriese serviceclubs
De organisatie is in handen van serviceclubs in/rond Enkhuizen: Kiwanis Westfriesland, Lions Enkhuizen en Rotary Enkhuizen.

Volg ons
Houd onze Facebook pagina of website in de gaten: www.westriesestruuntocht.nl

Vorig artikelOrgelconcert door Rik Melissant in Hervormde kerk Venhuizen
Volgend artikelKoren op de Molen trekt veel bezoekers