Mogen we wel open, mogen we niet open, mogen we wel open, mogen we niet open… Hoeveel vraagtekens kan je hebben? Hoeveel onduidelijkheden gaat de overheid ons nog voorschotelen? Als we spreken van een hoofdpijndossier dan is dit er zeker één!

Inmiddels zijn we dit jaar 16 weken dicht geweest. Ondanks dat blijven we strijdbaar, want we laten ons niet in een klein jaar afnemen waar we al die jaren zo verschrikkelijk hard voor aan het werk zijn geweest! In het bijna 60 jarige bestaan van ’t Fortuin wordt ons ondernemerschap nu wel enorm getest.

Ons hele team wil niets liever dan iedereen ontvangen tijdens de kerstdagen! We houden van gezelligheid, missen de mensen en beleving om ons heen. Het horecavak is zoveel meer dan alleen een drankje inschenken en een bordje op tafel plaatsen.
Helaas is de route naar kerst en naar open gaan nu heel onduidelijk en niet zorgeloos.
We gaan daarom niet wachten op de volgende, meestal teleurstellende persconferentie en trekken ons eigen plan. Wij weten inmiddels wel dat onze route heel graag naar jullie toegaat!
Een route naar jullie sinterklaasavond, kerstlunch, een route naar het kerstdiner, een route naar jullie gezellige kerstborrel of de route naar de gezellige borrel tijdens de jaarwisseling.

Van donderdag t/m zondag bereiden wij voor, hoofd en nagerechten welke u via de website kunt bestellen. Komt u hier niet uit, of heeft u vragen of speciale wensen dan kunt u altijd even bellen.
Wij kunnen bezorgen, maar ook afhalen is een mogelijkheid. Zo spreken we elkaar nog eens!
Naast deze gerechten is het ook mogelijk om tijdens de feestdagen boxen vol lekkers en gezelligheid te bestellen, want wij willen u o.a. heel graag een mooie, zorgeloze en lekkere kerstbeleving bieden.

05-12: Sinterklaas “hapjes” box vol met heerlijke warme en koude hapjes en daarbij lekkere consumpties.

25-12: Driving Home For Christmas lunchbox + Driving Home For Christmas dinerbox.
26-12: Driving Home For Christmas lunchbox + Driving Home For Christmas dinerbox.
27-12: High wine & beer Kerstspecial met m.m.v. Sven Manshande + Driving Home for Christmas dinerbox.

31-12: Happy 2021 hapjesbox vol met fijne koude en warme hapjes en een flesje bubbels.

Driving Home For Christmas lunch en dinerbox.
Beide boxen bestaan uit een drie gangen menu. Het menu bestaat uit een assortiment van gerechtjes zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Een mooie proeverij!
De voorgerechten en nagerechten zijn helemaal klaar om van te genieten. De hoofdgerechtjes zijn door ons voorbereid en zijn na een paar kleine handeling (voornamelijk verwarmen) klaar om te serveren. Zo kan je zo lang tafelen als je wilt en blijft de kwaliteit gegarandeerd.
Fijn toch!

High Wine & Beer kersteditie m.m.v. Sven Manshande!
Traditioneel vieren wij in Wervershoof al lang 3e kerstdag. Na twee familiedagen zoek je op 3e kerstdag de gezelligheid van vrienden op. Dit jaar dan kleinschalig, maar niet minder leuk!
Wij brengen onze High wine & beer beleving bij je thuis. Vier lekkere bieren, vier mooie wijnen en daarbij lekkere hapjes, brood/boter etc. Via een filmpje brengen wij een mooie uitleg over al dit lekkers bij je thuis, waardoor het lijkt alsof je toch in ons café zit. In deze kersteditie zal Sven The Pianoman bij ieder gerecht ook zorgen voor de juiste muzikale vibes!

Meer info over de inhoud en kosten van onze Driving Home For Christmas boxen kan je vinden op onze website www.t-fortuin.nl onder het kopje bezorgen!
Wilt u uw box tijdig reserveren? Het bied ons een veilige werkwijze en planning.

Bestellen, betalen, bezorgen.
Alle boxen zijn via de site te reserveren. Let op! Gebruik de reserveerbutton. En klik vervolgens op het gewenste arrangement. Het systeem helpt je verder.
Uiteraard is het ook mogelijk de boxen telefonisch of via mail te reserveren.
De betaling verloopt via een betaalverzoek in de week voorafgaand aan de kerstdagen.
Wilt u de maaltijd laten bezorgen? Tegen een kleine vergoeding (2,50 euro in Gemeente Medemblik) brengen wij de maaltijd op het gewenste adres. Vermeld uw adresgegevens bij uw reservering in het vakje opmerkingen.

Een kerstmaaltijd cadeaugeven!
Gaan uw gedachten tijdens de kerstdagen uit naar iemand anders? Is het niet mogelijk om iedereen aan tafel te krijgen? Geef dan een mooie box cadeau. De boxen zijn al te bestellen vanaf 1 pers.

Mogen we een route naar u inplannen?
Namens ons hele team bedankt voor uw support en reservering.

Maar lieve mensen, wat als we wel open mogen?
Het zal kleinschalig zijn. En we hopen zonder te veel onnodige regels en kosten. Want we hebben de ruimte en inmiddels de ervaring om veilig te werken.
Onze route zal dan nog steeds naar uw huis toe gaan, maar indien mogelijk openen wij ook onze deuren.

Wij wensen iedereen een sfeervolle decembermaand!
Frank, Karin en medewerkers.