In 2018 zijn we gestart met Support4Irene, een sponsor- en supportersgroep die Irene ging steunen op weg naar de Olympische Spelen van Beijing in 2022.

Na haar geweldige successen op de Olympische Spelen staan nu talloze grote sponsoren voor haar in de rij en heeft ze onze financiële ondersteuning niet meer nodig en dat betekent ook het einde van de Stichting Support4Irene.

Supportersgroep Irene Schouten
Een groepje mensen uit onze gelederen (Jos Kieftenburg, Peter Mak, Klaas Schouten en Edwin Hauwert) wil zich onder de naam Supportersgroep Irene Schouten sterk maken voor het behoud van de altijd zeer geslaagde busreis naar Thialf om Irene daar aan te moedigen. De eerste gelegenheid doet zich, bij voldoende belangstelling en een goed gevuld programma (op dit moment nog niet bekend), voor op zondag 30 oktober. Dan rijdt Irene de 5000 m in het kader van de kwalificatiewedstrijden voor de World Cups. De kosten voor de busreis, inclusief toegangskaarten (zitplaatsen) voor Thialf en consumpties in de bus bedragen € 50 per persoon.
Aanmelden kan tot 14 september, omdat dan de kaarten besteld moeten worden bij Thialf.
Je kunt je aanmelden via pcm.mak@quicknet.nl

Vorig artikelKeuter kermis in vroeger jaren
Volgend artikelSeniorennieuws