Op 16 november 2018 is de Stichting Support4Irene opgericht. Nu, zo’n twee manden later, hebben zich al 21 gouden, 9 zilveren en 6 bronzen sponsors aangemeld en hebben we al een gedenkwaardige busreis naar Thialf achter de rug, waar Irene ook nog eens Nederlands kampioen werd op de Mass Start, na een zinderende race. Het verslag daarvan hebt u in Binding kunnen lezen.

We willen met Support4Irene een groep mensen zijn, we spreken ook wel van een “community”, die Irene ondersteunt in de komende jaren. Financiële ondersteuning is daar een onderdeel van, maar zeker zo belangrijk is de morele ondersteuning. Van de gelden die we binnen krijgen, worden ook activiteiten voor de leden van de community georganiseerd, zoals de busreis naar Thialf en later in het seizoen een supportersavond, waar Irene zelf bij aanwezig is en ook een presentatie zal geven. Daarover volgt later meer.

Op deze manier willen we het enthousiasme vasthouden, dat de bronzen medaille van Irene op de Spelen en de daarop volgende huldiging in Wervershoof hebben losgemaakt.
En toeval of niet: sinds de oprichting van Support4Irene heeft Irene alle marathons waaraan ze deelnam gewonnen en ook nog eens het NK Mass Start…

Wilt u ook lid van Support4Irene? U kunt zich aanmelden via onze website www.support4irene.nl. Met elk lid, goud, zilver of brons, zijn we blij.