Het was 5 september ’n goede start van het 2e deel van het seizoen, we startten deze keer met prijsklaverjassen. Na een gezellige middag kaarten ging iedereen heel tevreden met ’n mooie prijs naar huis.


Er was deze keer ook belangstelling om te keezen, dus als u volgende week zin heeft om mee te doen, dan kan dat.
Volgende week gaan we verder met de Klaverjas Competitie. Dit is op donderdagmiddag 12 september in het restaurant van St. Jozef. Aanvang 14.00 uur.

Uitslag van het Prijsklaverjassen op 5 september 2019
1. Mevr. Mevr. C. Aker – Sijm 5408 punten
2. Mevr. T. Steenbergen 5392 punten
3. Dhr. M. T. Bank 5116 punten
Poedelprijs: Mevr.
J.M. Hooiveld–Vaal 3707 punten

Zomersoos
De laatste middag van de Zomersoos, in Zwaagdijk, kon helaas niet doorgaan vanwege de hitte. Deze middag is toen afgezegd, met de mededeling dat er naar een andere datum zou worden gezocht. De muzikale middag met Wil Luiken wordt nu gepland op donderdag 12 september a.s. in het MFA in Zwaagdijk. Kosten 7 euro. Er is nog plek, dus u kunt zich nog opgeven bij Nicolette Swart (0228-584593) of Atie Dudink (0228-752405) Van harte welkom.

Fietsen Wervershoof
De fietstocht van 6 september is ondanks de slechte voorspelling van weerman Jan Visser toch doorgegaan. Het doel was het Oostereiland in Hoorn. Er waaide een stevige wind, dat wel, maar wij e-bikers hebben daar maling aan. De begroeiing van het Zijdwerk gaf nog goeie beschutting voor zijwind, maar toen we via Zwaagdijk de Boekert in fietsten was het andere koek. We lagen schuin op de wind, maar we zijn er gekomen. Via de Ouwe Dik gingen we richting Blokker, maar toen we bij molen De Krijgsman reden, besloten we daar eerst maar eens een koppie te doen. We zaten daar bar gezellig en vonden het een goed plan om via het Wijzenddijkje vóór de wind richting Wervershoof te gaan. Hoorn kon wel wachten.
Wie weet gaat het komende vrijdag 13 september wel lukken. We vertrekken om 13.30 uur vanaf de Werenfridusschool.
Monique en Riet