Nu de winter is ingevallen en het hard vriest, begint het bij ons, het bestuur van ijsclub de Noord, te kriebelen en zijn wij druk bezig om alles in gereedheid te brengen. Wij verwachten dat onze ijsbaan, de Sjoerd Huisman Piste, aan de Theo Koomenlaan te kunnen openen. In deze Corana-tijd zal het alleen anders gaan dan dat u van ons gewend bent. Onlangs hebben we het volgende besloten.

Allereerst zijn wij genoodzaakt om met tijdsblokken te werken. Er is een beperking van het aantal personen dat tegelijkertijd op de ijsbaan kan zijn, want vol is vol. Het aanmelden gaat via onze website: www.ijsclubdenoord.nl, ga naar het tabblad reserveren en vul uw gegevens in. Leden van de ijsclub kunnen binnenkomen met de contributiekaart. Ook de niet leden kunnen zich aanmelden, wel moet u lid worden van onze vereniging. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 15,00 per gezin en is daarna jaarlijks € 10,00 per gezin. Het geld moet contant (liefst gepast) bij de ingang worden afgegeven (helaas is er geen pin of betaalapp) en daarnaast vult u een incassoformulier in. U bent zo automatisch lid van onze vereniging.

 • In het kort:
  Houdt de website in de gaten
  Aanmeldingen via de website
  We werken met tijdzones
  Volg de aangegeven looproute
  Volg de instructie op van de vrijwilliger
  Houdt 1.5 meter afstand
  De kantine is niet geopend

Al met al een hele organisatie, om dit te kunnen realiseren zijn wij afhankelijk van veel vrijwilligers. Bij deze doen wij een oproep: heeft u tijd en lijkt het u leuk om mee te helpen, geef u op als vrijwilliger.
Het is dus nog even afwachten, of wij u kunnen begroeten op onze ijsbaan. De website wordt de komende dagen regelmatig aangepast, dus houdt deze in de gaten. Heeft u nog vragen! dan kan u een mail sturen naar ijsclubdenoord@quicknet.nl. of stuur een whatsapp naar 06 373 59 383. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.