Afgelopen week is het magazine van de KBO-PCOB, “de Nestor”, weer bij alle leden rondgebracht door onze enthousiaste vrijwilligers. Hierin een mooi interview met Rob de Nijs en uiteraard veel over corona en de vaccinatie.

Ook de uitslag van een onderzoek over senioren en internet. Negen van de tien internetloze senioren en de helft van de online senioren zijn het zat dat ze meer en meer verplicht worden om alles via internet te doen. Bijna een kwart van de 75-plussers heeft geen internet. Als senioren internet gebruiken is het 98% om te e-mailen, 91% voor internetbankieren. 40% volgt weleens een kerkdienst, herdenking of viering via internet. (Ik ben benieuwd hoeveel van onze leden internet gebruikt…) Een artikel ging over Gezondheid en had als titel: “Kom uit die stoel!” met een aantal goede tips en suggesties.

Ook benieuwd geworden? Als u lid bent van de Senioren(KBO) ontvangt u dit magazine 10 keer per jaar gratis. De contributie voor de Senioren(KBO) bedraagt € 20,00 per jaar en u kunt zich opgeven bij Marja Ridder-Ruiter, tel.: 0228-855147 of bij een bestuurslid.

Dan nog een dringende oproep aan de leden/gezinsleden: wilt u bij verandering/verhuizing het nieuwe adres aan ons doorgeven a.u.b. We merken met het rondbrengen van de Nestor dat niet alle adressen meer kloppen. Bent u wel lid, maar ontvangt u geen magazine neem dan contact op met Marja Ridder-Ruiter.

Vorig artikelTeam Sportservice brengt senioren ook thuis in beweging
Volgend artikelInkomstenbelasting en ouderenbonden