Agenda: 26 mei: autotoer (Zonnebloem). 29 mei: Aanschuifbuffet (De Schoof). 3 juni: jubileumvoorstelling het Park (Zonnebloem). Elke vrijdagochtend om 10 uur: Koffietijd (de Schoof).

Aanschuifbuffet in de Schoof: Woensdag 29 mei bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom. Er is plek voor 40 gasten. Kosten: €12,50. Graag van tevoren opgeven en betalen bij de Schoof, tel. 0228-581876. Tot ziens! 

Fietsgroep Wervershoof: 

Vrijdag 17 mei om 13.30 uur starten we bij de kerk van Wervershoof. Tot dan!

Fietsgroep Zwaagdijk-Oost:  

Vrijdag 10 mei gingen we met een grote groep fietsen naar Oranje Buiten in Hoorn. Fietsers uit Onderdijk, Wervershoof, Grootebroek en Zwaagdijk gingen mee. Het was de bedoeling dat we naar café Stam zouden gaan, maar er was kermis en harddraverij in Wognum. Dus gingen we een andere tocht fietsen. Het was prachtig weer, zodat we mooi buiten aan het IJsselmeer konden zitten. Vrijdag 24 mei is de volgende fietstocht. We gaan dan wél naar Wognum en steken op bij café Stam. We vertrekken vanaf de kerk van Zwaagdijk om 13.30 uur. Iedereen mag weer gezellig met ons mee fietsen. Het is de laatste fietstocht van het voorseizoen, omdat de zomersoos weer begint. Dus: tot 24 mei om 13.30 uur bij de kerk. Nellie.

KBO Magazine NH-ZH: 

Bij de leden is het Magazine op de deurmat gevallen. Het was ook deze keer weer lezenswaardig, met voor elk wat wils. Bijgevoegd is het boekje met de Zomeractiviteiten van de gemeente Medemblik. Vanaf juni tot september is er elke week wat te doen in één van de kernen. Hopelijk gaan de schuitentochten dit jaar wel door.  

De soos: 

Voor alle senioren/60±ers. Zwaagdijk-Oost: op de woensdagmiddagen is er soos/koersballen in de MFA. Zie de Schakel voor de data. Onderdijk: op de donderdagmiddagen is er competitieklaverjassen in het Dorpshuis. Zie Week in- Week uit. Wervershoof: elke donderdagmiddag soos in de Schoof. Zie de Binding en het jaarprogramma.

Soos KBO Wervershoof: 

Elke donderdag in de Schoof. Inloop om 13.00 uur, start om 13.30 uur.  23 mei: BINGO en 30 mei: Competitieklaverjassen. Iedereen is van harte welkom!

Vorig artikelNoorderlicht Wervershoof
Volgend artikelExpositie boerderijen in Andijk