17 mei: Bingo in Medemblik (Zonnebloem). 26 mei: autotoer (Zonnebloem). 29 mei: Aanschuifbuffet (De Schoof). Elke vrijdagochtend om 10 uur: Koffietijd (de Schoof).

Aanschuifbuffet in de Schoof: Woensdag 29 mei bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom. Er is plek voor 40 gasten. Kosten: €12,50. Graag van tevoren opgeven en betalen bij de Schoof, tel. 0228-581876. 

Fietsgroep Wervershoof: De geplande fietstocht van vrijdag 3 mei ging niet door vanwege het onstuimige weer. Een nieuwe datum is gepland: vrijdag 17 mei om 13.30 uur  vertrekken we vanaf de kerk van Wervershoof. Iedereen die mee wil fietsen is van harte welkom.

Fietsgroep Zwaagdijk-Oost:  De volgende fietstocht is op vrijdag 10 mei. We vertrekken om 13.30 uur bij de kerk en gaan via Hoorn naar Berkhout en komen uiteindelijk in Wognum, waar we opsteken bij café Stam. Iedereen mag met ons mee fietsen, je hoeft geen lid van de KBO te zijn. Tot ziens, Nellie.

KBO Magazine NH-ZH: Bij de leden is het Magazine op de deurmat gevallen. Het was ook deze keer weer lezenswaardig, met voor elk wat wils. Bijgevoegd is het boekje met de Zomeractiviteiten van de gemeente Medemblik. Vanaf juni tot september is er elke week wat te doen in één van de kernen. Hopelijk gaan de schuitentochten dit jaar wel door.  

De soos: Voor alle senioren/60±ers. Zwaagdijk-Oost: op de woensdagmiddagen is er soos/koersballen in de MFA. Zie de Schakel voor de data. Onderdijk: op de donderdagmiddagen is er competitieklaverjassen in het Dorpshuis. Zie Week in- Week uit. Wervershoof: elke donderdagmiddag soos in de Schoof. Zie de Binding en het jaarprogramma.

Soos KBO Wervershoof: Elke donderdag in de Schoof. Inloop om 13.00 uur, start om 13.30 uur. 16 mei: Competitieklaverjassen, 23 mei: BINGO en 30 mei: Competitieklaverjassen. Iedereen is van harte welkom!

Donderdag 2 mei: de eerste zomerse dag en we verwachtten niet veel liefhebbers voor het Prijsklaverjassen. Toch hadden we met 16 spelers een gezellige kaartmiddag. De sfeer zat er goed in, maar er kan er maar één de beste zijn en dat was deze keer Marga Korver met 5177 punten. Zij kon als eerste iets van de prijzentafel kiezen, gevolgd door de nieuwkomer Elly Hof met 5034 punten. Daarna was Gerard Hauwert met 5016 punten aan de beurt. Uiteindelijk hadden alle 16 spelers hun keuze gemaakt en gingen met iets leuks/lekkers naar huis. 

Vorig artikelDocumentaire Lucky Lady
Volgend artikel80 jaar Avondvierdaagse Wervershoof