Website KBO Senioren WOZ: www.SWOZ.nl Op onze website vindt u de nieuwste informatie en het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. KBO = Krachtig, Betrokken, Ondernemend.

Rabo ClubSupport 2023. “Iedereen verdient een club. Een plek, waar je elkaar ontmoet en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeren wij graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september.” Aldus de Rabobank. Ook KBO Wervershoof, Onderdijk en Zwaagdijk-Oost heeft zich ingeschreven, met als doel om de activiteiten, die we organiseren voor onze doelgroep voor iedereen betaalbaar te houden. Steunt u ons dit jaar weer? Ga dan vanaf 4 september via ‘service’ naar Rabo ClubSupport. Onze naam is KBO WOZ. U mag slechts één stem per vereniging geven. Ook de Zonnebloem Zwaagdijk-Oost verdient uw stem. Zij bezorgt de deelnemers meerdere keren per jaar een onbezorgde dag.

Soos
Ondanks het mooie weer waren er toch nog 20 deelnemers naar de Schoof gekomen om lekker te klaverjassen. Er werd weer sportief gestreden om de punten en na 3 ronden van 16 potjes was Lida degene met de meeste punten. Bedankt weer voor de gezellige middag, het was heerlijk koel in de Schoof en we werden weer goed verzorgd.

Uitslag 5e ronde/2e periode:
Competitieklaverjassen 7 september 2023-09-08
1. Lida Hoogland 5434 punten
2. Klaas Meilink 5420 punten
3. Annie Meilink 5153 punten

Volgende week is er weer Bingo met leuke prijzen. Dan verwelkomen we ook de kopers van de Gemeenschapsveiling.

Vorig artikelJubileumavond Parochie Andijk
Volgend artikelOrgelconcert in Werenfriduskerk