Agenda
28 mei: Pinksteren. 31 mei: aanschuifbuffet de Schoof. Elke vrijdag 10 uur: Koffietijd in de Schoof. Schuif gezellig aan!
Website KBO Senioren WOZ: www.SWOZ.nl. Op onze website vindt u de nieuwste informatie en het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. KBO= Krachtig, Betrokken en Ondernemend.

Zomeractiviteiten in de grote vakantie
Binnenkort verschijnt de folder met alle Zomeractiviteiten met een grote keuze aan activiteiten in Wervershoof, Onderdijk, Zwaagdijk-Oost en andere dorpen zoals Andijk, Wognum of Medemblik. De folder wordt verspreid via de diverse winkels en via de Nestor. Ook zal er elke week berichtgeving zijn in de Binding en op de website SWOZ.nl. De activiteiten worden mogelijk gemaakt in samenwerking met de gemeente Medemblik, ouderenbonden, Rode Kruis en vele vrijwilligers. Alle senioren zijn van harte welkom. U hoeft géén lid te zijn van een ouderenbond. Alvast een voorproefje: Donderdag 15 juni is er een schuitentocht, met aansluitend een lekkere maaltijd bij restaurant “de Vooroever”. Opstapplaats: de boteninlaat bij sportpark De Westrand, Theo Koomenlaan in Wervershoof. Aanvang: 15.00 uur. Bijdrage: €27,50 p.p. (Opgeven bij Peter Steltenpool, tel.: 0228-583125).

Fietsgroep Zwaagdijk-Oost
Vrijdag 19 mei 2023, een prachtige dag om te fietsen. We verzamelden bij café de Ark op de Nieuwe Dijk. Het was een mooie grote groep van 16 personen met eindelijk een lekker zonnetje. Via Andijk gingen we door de Weelen naar Enkhuizen, waar we opstaken bij de Mastenbar. Het was weer heel gezellig, groeten van Nellie.

Fietsgroep Wervershoof/Onderdijk
Vrijdag 26 mei verzorgen Cor en Anneke Imming een fietsrondje. De start is vanaf de kerk van Wervershoof om 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom. Tot ziens!
Soos Wervershoof: (donderdag in de Schoof, inloop 13.00 uur, start 13.30 uur). 25 mei Competitieklaverjassen. Voorlopig de laatste soos vóór de vakantie. Donderdag 7 september is de eerstvolgende soosmiddag. Iedereen alvast een prettige vakantie gewenst.

Vorig artikelVerslag 9e Muzikale Wandeling
Volgend artikelSenioren Zwaagdijk-Oost