Aanschuifbuffet in de Schoof


Wat had de kookgroep het toch weer prima voor mekaar! De soep was zalig, de stamppotjes heerlijk met/zonder worst en gehaktballetjes en het toetje was slikvingerend lekker. Helaas waren sommige mensen verhinderd, maar hadden geen afbericht gegeven. Heeft u zich opgegeven en bent u verhinderd, wilt u dan bellen. Dan houdt de kookgroep er rekening mee. Bellen kan naar de Schoof, tel. 0228-581876. De volgende keer dat u kan genieten van de culinaire kunsten van de kookgroep is woensdag 15 februari, opgeven in de Schoof. Wat de pot schaft? Dat blijft voorlopig een verrassing. Tot dan!

Koffietijd in de Schoof:
Elke vrijdag staat om 10 uur de koffie klaar. Ook deze vrijdag werd het koffie-uurtje goed bezocht, zoals op de foto te zien is. Schuif gezellig aan!

Filmmiddag 3 februari 2023:
KBO Zwaagdijk-Oost organiseert een filmmiddag in dorpshuis Over de Leek. Inloop om 13.30 uur. Om 14.00 uur start de film “Wei”, een aangrijpende documentaire over dementie van Ruud Lenssen. Twee op de vijf mensen op leeftijd krijgt er mee te maken, als patiënt of als mantelzorger. Na de film is er ruimte voor gesprek of vragen over dit onderwerp. Nellie en Carien verzorgen de inwendige mens. Na de pauze vertoont Jan Oudeman een film van de Historische Vereniging. Ook niet-leden zijn van harte welkom, bijdrage €5,-. Opgeven bij Atie Dudink, voor 2 februari s.v.p. Tel.: 0228-75 24 05. N.B.: In De Schakel staat per abuis een verkeerd telefoonnummer van Atie.

Goedkope Rijbewijskeuring Senioren in Wervershoof:
Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 28-1-2023 en 25-2-2023 en vervolgens eens per maand in De Schoof, Kerkelaantje 1. Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijk afsprakenbureau 085-4883616. Zelf een datum reserveren kan via de website www.goedkopekeuringen.nl. Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken. Voordat u naar de keuring gaat dient er een Gezondheidsverklaring gekocht te worden. Deze is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van het CBR (per post of mail). Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Soos Wervershoof:
2 Februari Competitieklaverjassen en 9 februari Bingo. Donderdag 19 januari speelden 28 mensen voor de competitie. Er werd lekker gekaart en iedereen ging tevreden naar huis.

Uitslag 2e ronde/1e periode: 1. Gerard Hauwert met 5631 pnt, 2. Elly van Diepen met 5413 pnt en 3. Git van Rooijen met 5121 pnt.

Vorig artikelOpen dag Bloemkoolbedrijf Slagter
Volgend artikelUitstel tijdelijke sluiting douches De Dars