Museum-plus-bus 5-2-2020: Nog twee weken en dan is het zover: de museum-plus-bus naar het Fries Museum in Leeuwarden staat woensdag 5 februari vanaf 9.00 uur klaar bij de kerk van Wervershoof, voor de leden die zich hebben opgegeven bij Marja Ridder-Ruiter. Het vervoer naar de opstapplaats bij de kerk van Wervershoof verzorgt u uiteraard zelf. Wilt u het geld voor de lunch, € 8,50 aan Marja betalen in de bus. Rond 16.45 uur zijn we weer thuis.

5-daagse busreis Sauerland/Duitsland door Oad-reizen: Inmiddels hebben zich 32 mensen aangemeld voor het door de Senioren(KBO) georganiseerde busreis naar Sauerland.  Vertrek op donderdag 28 mei 2020, vanaf de kerk van Wervershoof, naar Hotel Am Wall in Soest, Sauerland, zo’n twee-en-een-half uur vanaf de grens. Het verblijf is op basis van All-Inclusive, met ontbijtbuffet, lunchbuffet of lunchpakket op excursiedagen en dinerbuffet. Inclusief koffie en thee, bier, wijn en frisdrank van 18.00 tot 24.00 uur. Het hotel biedt avondentertainment met bingo, muziekavond en spelletjesavond. Er is een uitgebreid excursieprogramma, o.a. met een bezoek aan het kasteel in Bad Arolsen. Hier werd koningin Emma geboren in 1858. Ook is er een bustocht door het Teutoburgerwoud en doet de bus Winterberg aan. De terugkomst is op maandag 1 juni 2020, na een uitgebreid afscheidsdiner gedurende de terugreis. De reissom bedraagt ongeveer €410,-. Ook niet-leden kunnen van deze reis gebruik maken. Verdere informatie en aanmeldingen bij Riet Kuin-Ooijevaar, 0228-582893 of riet.ko@zonnet.nl.

SWOZ.nl: De informatieve site met de agenda en nog meer lezenswaardigs. Zeer de moeite waard.

Wervershoof Competitieklaverjassen: Het was de afgelopen week in de competitie ‘n spannende strijd om de punten, deze middag sprongen de dames er bovenuit. Met een verschil van slechts 14 punten tussen de eerste en de derde plaats.

Uitslag 2e ronde 1e periode Competitieklaverjassen op 16 januari 2020:

  1. Mevr. J. M. Hooiveld-Vlaar: 5199 pnt
  2. Mevr. T. Reijn: 5194 pnt.
  3. Mevr. A. T. Hoogland-Hoffer: 5185 pnt.

Poedelprijs: Mevr. A. M. Alkemade-Botman 3675 pnt.

Deze donderdag gaan we weer Prijsklaverjassen. Eida en Marja gaan er weer op uit om mooie prijzen te kopen zodat iedereen met ‘n prijs naar huis gaat.

Ik wil ieder lid van de Senioren(KBO) uitnodigen om ook eens te komen Klaverjassen of te Rummicuppen, het is er gezellig en je ontmoet weer eens andere mensen. Ook al ben je nog geen lid, maar wel boven de 50 jaar dan ben je van harte welkom om eens bij ons te komen kijken en eventueel lid te worden. Want het zijn gezellige donderdagmiddagen in het restaurant van Huize St.  Jozef, waar je kunt Biljarten, Klaverjassen, Rummicuppen en een keer in de maand Bingo. Start om 14.00 uur.