Omdat het zomerprogramma is begonnen, de komende tijd geen kaarten, maar de Zomersoos. U kunt zich nog voor diverse actitviteiten aanmelden, informatie vind u in de folder, die u in de deur heeft ontvangen. Ook staat er iedere week vanaf 13 juni een stukje over de betreffende activiteit in Binding. Intussen is al bekend geworden, dat de schuitentocht in Wervershoof is volgeboekt.

Fietsen met elkaar: De fietstocht van 24 mei was een groot succes, met 24 leden  van de KBO uit Wervershoof en Zwaagdijk. Na de fietstocht eten in de Etalage met een aantal personen die deze middag in het MFA aan de spellenmiddag hadden mee gedaan. Heerlijk gegeten , voortreffelijke bediening van het personeel. We namen nog een ijsje toe en deze was van het huis, hartelijk dank hier voor.

De volgende fietstocht is op donderdag 6 juni , vertrek om 13.30uur vanaf de kerk.

Via Hauwert, Egboetswater, naar Oostwoud. We nemen de Vereweg en de Poelweg naar Twisk Het Hornpad naar de grasdrogerij en langs de A7 naar Abbekerk en Benningbroek.  We steken op in Nibbixwoud en daarna naar Zwaagdijk en weer op huis an.

Nellie en Gerard

Fietsen Wervershoof 7 juni: Na de prachtige fietstocht naar Enkhuizen met de groep Zwaagdijk, gaan we vrijdag 7 juni zelf aan de slag. We starten om 13.30 uur bij de Werenfridusschool. De route gaat via de Tolweg en Westwoud. Over het Landpad rijden we naar de Binnenwijzend en na een klein stukje rechts komen we bij het Wijzenddijkje en verder over de Koewijzend. Na nog wat paden gaan we bij van de Valk om een koppie. Het 2e deel gaat via Bobeldijk , Het Gorterpad en de Oude Gouw naar Wognum. Daarna vinden we ons padje wel richting Hauwert en komen we door de Egboet in Wervershoof terecht.