Als het goed is, heeft u de nieuwste Nestor, met de uitnodiging voor de jaarvergadering op 26 maart in Wervershoof, ontvangen. Er staan weer veel lezenswaardige artikelen in. Het magazine opent met een pagina over babbeltrucs. Maar liefst een op de vier senioren is weleens geconfronteerd met een babbeltruc!

Bij een babbeltruc proberen criminelen op slinkse wijze binnen te komen en hun slachtoffers geld of spullen afhandig te maken. In de Nestor is een sticker geplakt als geheugensteuntje. Let op: doe niet zomaar open! Verwacht u niemand? Doe dan nooit zomaar de deur open!  Verdere informatie op blz.3 van de Nestor.

Wervershoof Soos. Let op, we starten nu om 13.45 uur, inloop vanaf 13.15 uur. Ik wil ieder lid van de KBO uitnodigen en ook diegene die nog geen lid is om ook eens te komen Klaverjassen of te Rummicuppen of Biljarten in het restaurant van St. Jozef. Het is er gezellig en je ontmoet weer eens andere mensen. Misschien is dit wel een leuke tijdspassering voor u.

Het was afgelopen week onder leiding van Eida, Marja en Peter weer ‘n gezellige Bingomiddag. Iedereen ging met ‘n prijs naar huis en verschillende die zelfs met 2 of 3 of meer prijzen naar huis gingen. De lente is in aantocht en dat was te merken aan de prijsjes voor de bingo afgelopen week: Eida en Marja hadden al wat tuinspulletjes gekocht.

Deze donderdag gaan we weer verder met het Klaverjassen voor de Competitie. Let op, Let op! We starten nu om 13.45 uur, inloop vanaf 13.15 uur.