Kerstmiddag 2019: We kunnen terugkijken op zeer geslaagde samenkomsten in de diverse dorpen, met sfeervolle muziek en veel gezelligheid. Het bestuur wenst u in 2020 alle voorspoed en gezondheid!

5-daagse busreis Sauerland/Duitsland door Oad-reizen: Na een verwarrend stukje in de laatste Binding nu de juiste informatie:

Vertrek op donderdag 28 mei 2020, vanaf de kerk van Wervershoof, naar Hotel Am Wall in Soest, Sauerland. Verblijf op basis van All-Inclusive, met ontbijtbuffet, lunchbuffet of lunchpakket op excursiedagen en dinerbuffet. Inclusief koffie en thee, bier, wijn en frisdrank van 18.00 tot 24.00 uur. Er is een uitgebreid excursieprogramma, o.a. een bezoek aan Münster, bustocht door het Teutoburgerwoud, een boottocht op de Diemelsee. De terugkomst is op maandag 1 juni 2020, na een uitgebreid afscheidsdiner gedurende de terugreis. De reissom bedraagt ongeveer € 410,-. Ook niet-leden kunnen van deze reis gebruik maken. Verdere informatie en aanmeldingen bij Riet Kuin-Ooijevaar, 0228-582893.

Abonnementsgeld van de Bond: Ter herinnering: Halverwege januari wordt uw abonnementsgeld automatisch geïnd. Dit staat in de machtiging vermeld.

SWOZ.nl: Heeft u al een kijkje genomen op de informatieve site?( Als u op de bovenste zoekbalk SWOZ.nl tikt, komt u op deze site.)  Frans Meerhoff(bestuurslid) heeft een kalender gemaakt, waarop alle activiteiten staan vermeld en nog meer lezenswaardigs. Zeer de moeite waard!

Wervershoof Competitieklaverjassen: We zijn het nieuwe jaar weer van start gegaan met de Klaverjas Competitie, er is weer gezellig gestreden om de punten. En de eerste winnaar van 2020 is:

1. Dhr. A. Koper: 5300 pnt

2. Mevr. C.M.Koomen-Buis: 5029 pnt

3. Dhr. M.T. Bank: 5003 pnt

Poedelprijs: Mevr.C.Schuitemaker-Dekker met 3558 punten.

En de winnaar van de Klaverjas Competitie over het jaar 2019 is geworden:

1. Dhr.P.J.Steltenpool: 74606 pnt

2. Mevr.W.Kok-Wiering: 74464 pnt

3. Mevr.C.Schuitemaker-Dekker: 73065 pnt

4. Mevr.A.Meilink: 73033 pnt

5. Dhr.K.Schuitemaker: 72977 pnt

Deze donderdag hebben we weer de Bingo. Eida en Marja gaan er weer op uit om mooie prijsjes te kopen zodat iedereen weer met ‘n prijs naar huis gaat. Ik wil ieder lid van de Senioren(KBO) uitnodigen om ook eens te komen Klaverjassen of te Rummicuppen, het is gezellig en je ontmoet weer eens andere mensen. Ook al ben je nog geen lid, maar wel boven de 50 jaar dan ben je van harte welkom om eens bij ons te komen kijken en eventueel lid te worden, want het zijn gezellige middagen in het restaurant van Huize Jozef, waar je kunt Biljarten, Klaverjassen en Rummicuppen of Keezen. En een keer in de maand hebben we Prijsklaverjassen, waar iedereen ook weer met ‘n prijs naar huis gaat.