Het was in januari een komen en gaan van apparaten en spullen in het Repaircafé, maar niemand hoefde daarmee echt lang te wachten. De ‘klanten’ kwamen mooi verspreid gedurende de openingstijd.

Welke spullen werden allemaal nagekeken? Een koptelefoon, snijapparaat, een printer, krultang, bonenkoffiezetmachine, een naaimachine, twee CD spelers, een bureauschemerlamp, voetpedaal van een naaimachine, een voetenzak, platenspeler, een contactdoos met verlengsnoer en twee filterkoffiezetapparaten.

Van november had ik nog niet de staande schemerlamp, twee steelstofzuigers, twee waterkokers, een kachel, stofzuiger, een radioversterker en een naaimachine genoemd. Ook is een lus aan een jas genaaid en klittenbandsluiting gerepareerd. Er mag gerust nog wat meer eenvoudig naaiwerk komen, want we laten Gré niet stikken, of juist wèl: met de naaimachine natuurlijk. Dus kijk maar van welk wintergoed voor volgend jaar nog naden of zakken dichtgenaaid moeten. Misschien ligt er nog zomergoed met losse naden of rafels, terwijl ze juist leuk passen bij die nieuwe rok of broek? Geef het aan Gré, van het Repaircafé.

Alle spullen zijn welkom op zaterdag 24 februari en woensdag 28 februari in de Schoof. Kijk voor openingstijden in de Schoofagenda. Er is koffie/thee en lekkere koek, dan zit u gezellig ‘an’ in het Repaircafé.
Tot dan, Ineke Neefjes (coördinator)

Vorig artikelSave the Date: 2 juni Muzikale Wandeling Wervershoof
Volgend artikelCrisisnoodopvang Wervershoof stopt per 1 mei