Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat u prettig kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor u én uw buurt.

Welkom bij RegioBank, de buurtzame bank. Onze adviseurs van OBM verzekeringen ontvangen u graag in Wervershoof.

Roos

We zijn groot en voelen klein
RegioBank werkt samen met lokale Zelfstandig Adviseurs in heel Nederland. Er is dus altijd een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt, waar u welkom bent. In Wervershoof is dat het team van OBM verzekeringen. Zij leren u graag persoonlijk kennen.
En weet u dat we onderdeel zijn van de Volksbank? Dat geeft u de financiële stabiliteit waarop u wilt kunnen vertrouwen bij een bank. En ook de digitale mogelijkheden met online en mobiel bankieren.

Edwin

Wij zijn een vertrouwd gezicht in de buurt
RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Onze zelfstandig adviseurs van OBM zijn lokale ondernemers en actief betrokken bij de buurt. Het voordeel? Ze kennen u en de buurt. Extra fijn dus dat de Zelfstandig Adviseur uw vaste aanspreekpunt is voor alle financiële zaken.

Wij zijn er voor de hele familie
De zelfstandig adviseurs helpen u bijvoorbeeld met een betaalrekening voor uzelf, Zilvervloot Sparen voor uw kind en een zakelijke rekening voor de winkel van uw partner. Ook geven zij advies over hypotheken. Voor uw droomhuis of om de overwaarde van uw woning te benutten. Ook wanneer u als ondernemer een bedrijfspand wilt kopen, kunt u bij ons terecht.

Carissa

Kortom, wij bouwen samen aan een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. Waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt.
Ontdek uw mogelijkheden en neem geheel vrijblijvend contact met onze adviseurs op of loop gewoon even naar binnen bij De Hoek 8. De koffie staat klaar!

*Momenteel zijn wij genoodzaakt om op afspraak te werken i.v.m. het Coronavirus

Vorig artikelOok bij de Schoof is één ding zeker, alles is onzeker
Volgend artikelDe Gerarduskalender