We sluiten januari af. Maar wat was het gezellig! 4 keer een prachtige en gezellige voorstelling met nazit van toneelgezelschap Europa Extra. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt: bedankt voor de prettige samenwerking. Voor veel bedrijven hebben we de nieuwjaarsontbijten en recepties mogen verzorgen. Feestelijk, gezond en lekker gaan zij het nieuwe jaar tegemoet!

Afgelopen vrijdag schoven er 50 gasten aan bij onze portproeverij! Wat een enthousiasme! Zeker voor herhaling vatbaar dus houd onze agenda in de gaten. Dan was er de 25e nog Winterstoppop. Wederom een geslaagd evenement, vol muzikale talenten en volop gezelligheid! Organisatie SMEW bedankt voor de goede samenwerking. Muzikanten: bedankt voor jullie inzet!

Dan onze bruidsparen, jarigen en alle andere gasten. Gezellig dat jullie er waren en zorgden voor de juiste sfeer. Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat wij februari met een volle glimlach ingaan!

Vrijdag 07-02: Pub Quiz georganiseerd door Quiz Events QBWUA! Met 30 teams helemaal uitverkocht! Wil je ook eens meedoen? www.quizevents.nl

Zondag 09-02: Come Together Winterse bier en wijntocht. Muts op, wanten en snowboots paraat, want we gaan weer lopen! Schuif tussen 14.00 en 18.00 aan bij de vier cafe’s die Wervershoof rijk is. Bij ieder café staat er een winters glas wijn of speciaal bier voor je klaar, uiteraard met wat lekkers erbij! Tickets bestel je via: www.ticketscan.nl

Vrijdag 14-02: Valentijnsdag! Verras jij je stille liefde, goede vriend, waardevolle vriendin of je ouders die altijd paraat staan?! Naast de gerechten van de kaart serveren wij een 3 gangen proeverijmenu om samen te delen en van te genieten! Er zijn nog maar enkele tafels beschikbaar, dus wees er snel bij!

Woensdag 19-02: Kids High Tea!

Voor alle leuke, gezellige kids in Wervershoof en omstreken! Leuk uitje in de voorjaarsvakantie met je vrienden of vriendinnen! Of moet jij nog je partijtje vieren?! Wij vertellen je wat thee nou eigenlijk is, serveren je heerlijke thee en natuurlijk het allerbelangrijkste allemaal super lekkere lekkernijen!

Leeftijd: vanaf 6 jr., kosten per kind 14,50 euro.

Vrijdag 06-03: 65e Gemeenschapsveiling Wervershoof! Deze jubileum editie mag je natuurlijk niet missen! Tijdens de gemeenschapsveiling worden tal van leuke, bijzondere, hilarische  en vaak zeer bruikbare arrangementen/producten geveild, aangeboden door bedrijven, verenigingen, particulieren etc. uit Wervershoof en omstreken. De opbrengst van de veiling wordt teruggegeven aan o.a. het verenigingsleven van Wervershoof. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook eens iets proeven van de sfeer en gezelligheid? Maar bovenal, steun jij de talloze verenigingen, stichtingen etc? Zorg dan dat je er 6 maart, bij de jubileumeditie bij bent!

High Wine & High Beer!

Zin in een lekkere en gezellige borrelmiddag. Hier zit je goed! Mooie wijnen, speciaalbieren, een bubbel en super lekkere hapjes. Deze middag behoeft geen verdere uitleg, maar wel een tijdige reservering!

Let op: 22-03 uitverkocht! 11-04 (avondeditie) nog enkele plekken beschikbaar!

Vorig artikelHelp mij naar de wereldtop!
Volgend artikelVVW krijgt automatische beregeningsinstallatie op het hoofd- en bijveld