Tijdens de openingsdag van de molen op zondag 23 april jl. zijn er bijna 80 kleurplaten ingeleverd. Afgelopen week zijn de winnaars bekend geworden.

De 5 winnende leerlingen waren zondag 14 mei uitgenodigd naar de molen te komen om hun prijs in ontvangst te nemen. Bij de 4-jarigen was dit Milan Bakker van de Gerardus Majella school, bij de 5-jarigen Saar Blokker van de Werenfridus school. Veel van de ingeleverde kleurplaten kwamen van de zevenjarigen. Daarom in die groep twee winnaars nl. Anouk Ruiter van de Gerardus Majella school en Révin van de Gracht van de Werenfridus school. Tenslotte nog één winnaar bij de 8-jarigen en dat werd de mooie kleurplaat van Saar Lok van De Schelp. Tijdens de prijsuitreiking op deze Moederdag werden er tussen 12.00 – 14.00 uur in de Vang heerlijke pannenkoeken gebakken voor moeders en oma’s maar natuurlijk ook voor de andere bezoekers.

De tekeningen van enkele winnaars hangen nu in De Vang. Naast de tentoonstelling van de schilder- en tekenclub Pigment in de molen zelf nu twee redenen om eens naar de molen te komen om al dit moois te komen bewonderen. De voorbereidingen voor het volgende evenement, ‘Koren op de Molen’ op zondag 4 juni, zijn in volle gang. Op de middag zullen het AOW-Jongerenkoor, Popkoor S!ngt en Pop4You hun zangkwaliteiten ten gehore brengen. Binnenkort meer nieuws hierover.

Vorig artikelWerkgroep Eerste Communie
Volgend artikelBluesNight Wervershoof