Dat iedereen een fantastische kermis heeft gehad, bleek wel aan de spontane reacties op de actie met als hoofdprijs de Epson printer.

Wat was het druk bij Knijn, of beter gezegd in de winkel waar voorheen de DA Drogist zat die nu leeg staat. Het was een fijne oplossing dat we deze ruimte van de verhuurders van het winkelcentrum mochten gebruiken.

De eerste 2 weken was de animo het grootst, het was erg gezellig in de winkel en er werd volop nagepraat over de mooie kermis. Het weer was prachtig, de kermis weer als vanouds, en ja er waren heel veel foto’s gemaakt. En traditie getrouw worden weer vele kermisalbums aangevuld met mooie herinneringen.

Afgelopen week was dan de trekking van de prijswinnaars.
De derde prijs gewonnen door: Emma. De tweede prijs gewonnen door: Mireille. De hoofdprijs de printer is gewonnen door mevr. Schutte.
Mochten jullie het filmpje van de trekking nog even willen zien, kijk dan op de Facebook of Instagram pagina van Knijn inkt, boeken en meer.
De kermisfoto’s van Wervershoof en Onderdijk zijn nog steeds verkrijgbaar. Dus mocht je nog een bonnetje vinden, kom nog effies naar Knijn.
Allemaal van harte gefeliciteerd, namens het hele team van Knijn.

Vorig artikelMuzikale middag in de Schoof
Volgend artikelFilmavond met livemuziek