Op zondag 16 oktober is er voor senioren een muzikale middag in de Schoof. Uit het meest muzikale. Uit het meest muzikale dorp van Nederland komen de Dutch Vocals. Dit duo “Peter en Anja” verzorgen deze muzikale middag voor de Zonnebloem Wervershoof/Onderdijk/Medemblik en de Senioren WOZ (KBO).

The Dutch Vocals is een professioneel zangduo uit Volendam, bestaande uit Peter Jonk en Anja Oudejans. Een bijzonder veelzijdig duo. Meezingers, feestmuziek, popmuziek, easy listening, musical en licht klassiek zoals opera en operette. Zij zingen de mooiste duetten afgewisseld met prachtige solo’s op adembenemende wijze en weten altijd de gevoelige snaar te raken.

Kosten 15 euro per persoon. Hiervoor krijgt u een wervelende muzikale show, een schorre keel door het meezingen en natuurlijk een kopje koffie of thee met een zoete traktatie. Aanvang 14.30 uur en het programma zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Betaling kan bij binnenkomst, (wel gepast svp).

Bent u niet meer zo mobiel en wilt u graag gehaald en weer naar huis gebracht worden dan kunt u dit doorgeven bij opgave. Dit geldt natuurlijk ook voor onze gasten uit Medemblik en Onderdijk.

U dient zich voor deze middag op te geven bij onderstaande personen.

Tilly Stammes 06 30180651; Ellie van der Thiel 0228 582271; Margreet Vroegop 06 40793240; Marja Ridder 0228-855147

Vorig artikelVerslag Keuterkermis 2022
Volgend artikelPrijswinnaars bekend van de kermisfoto actie