Het is feest bij Berend Botje in Wervershoof! Peuterspeelgroep Pippeloentje is dit jaar al 50 jaar onmisbaar in het dorp.

Heel wat dorpsgenoten zijn bekend met de peuterspeelgroep en haar (oud)-leidsters. Het jubileum wordt gevierd met onder andere een reünie met oud-leidsters en een speeldag voor de peuters.

Op de groepen wordt dit gevierd met het thema ‘Wij vieren feest’, waarbij de kinderen allerlei leuke (knutsel)activiteiten doen. Daarnaast worden ook (voormalig) medewerkers en ouders uitgenodigd om feest te vieren!

Reünie oud-leidsters

Op woensdag 29 september wordt dit gevierd met een high tea. Hierbij zijn oud-leidsters van Pippeloentje, samen met de huidige pedagogisch medewerkers, uitgenodigd op de groep om samen herinneringen op te halen onder het genot van wat lekkers!

Spelletjesdag

Het jubileum wordt afgesloten met een spelletjesdag op zaterdag 2 oktober, waarbij de peuters en hun broertjes/zusjes en ouders zijn uitgenodigd voor een gezellige dag met spelletjes en activiteiten.

Wil je meer weten over Berend Botje of over peuterspeelgroep Pippeloentje? Kijk dan op berendbotje.nl of bel 088-2337000 voor meer informatie.