Zaterdag 31 maart wordt er voor de echte rock & roll liefhebber een top avond georganiseerd bij Sarto-Andijk want dan speelt de beste AC/DC coverband  van Nederland, The Jack, in Sarto. Samen met de Patoempers verzorgen zij een geweldige Rock avond op de zaterdag voor Pasen. Een avond ouderwets gegarandeerd knallen&rocken dus!

De avond word gestart met The Petoempers. The Petoempers zijn 5 mannen die het rock & roll hart op de juiste plek hebben. Je hoort ronkende Marshalls, beukende bassen en drums en geweldige vocalen.

Daarna speelt THE JACK. Dit is een magistrale ACDC cover band met buitenlandse allure, maar gewoon uit Enkhuizen. In 2008 besloten Willem boon (double u bean) en Jos Grobben (M.I.N.D.) om eens bij elkaar te komen, en te gaan jammen met wat oude ac/dc songs, en de jaren daarop ook! Want het kwam er maar niet van (erover praten is ook leuk!) Tot dat de gitaristen in 2012 de knoop maar doorhakten en besloten om er dan toch maar eens aan te beginnen, met als doel, alleen maar Bon Scott nummers!

De mannen kwamen erachter dat het niet meeviel, om Angus en Malcolm van AC/DC zo dicht mogelijk te benaderen qua geluid en gitaarspel. Na een paar avonden flink oefenen werd er besloten om hier mee verder te gaan, met versterking en veel db’s. Het duo werd versterkt door Jan Grou, John van der Schaaf en Henk Sikman!

Het repertoire van The Jack bestaat uit nummers die afkomstig zijn van een drietal (oude) albums van AC/DC, Powerage, Let there be rock en Highway to hell. Het is net alsof je die geweldige elpees weer voorbij hoort komen. Daarom is The Jack een waanzinnige AC/DC coverband, en een geweldige ervaring om mee te maken, zeker voor de keiharde AC/DC fans, die nog graag naar de knallende nummers willen luisteren en beleven die Bon Scott destijds zong.

Dus nog even voor de paasbrunch lekker uit je dak gaan op zaterdag 31 maart in Sarto-Andijk. Deuren gaan open om 20.30 uur en de entree is 10 euro. Be there to Rock…   

Vorig artikelExpositie in het Oude Raadhuis: Schilderijen Annette Spigt en keramiek Mieke Beerepoot
Volgend artikelEven voorstellen