Jeffrey Oud is een man van vele talenten. Van geboren muzikant runt hij nu het snel groeiende Weer Als Nieuw, zijn eigen autopoetsbedrijf. Een carrièreswitch die zowel verwarring als bewondering oproept. Is zijn bestaan als muzikant nu voorbij? Op 11 april deelt hij zijn verhaal tijdens het OVW Café in ’t Fortuin in Wervershoof.

Al op zijn 12e poetste hij auto’s. Een mooi sjouwtje, maar liever nog sjouwde hij de koffers van de band. Tot de muzikant in hem het podium betrad. Zo kennen de meeste mensen hem; als zanger, drummer en entertainer. Solo en als lid van bands zoals Brooklyn, Lost & Found, Van Wal en The Family Tree. En nu is daar Weer Als Nieuw (WAN), zijn eigen autopoetsbedrijf. De cirkel is rond.

Weer als Nieuw
Jeffrey (45) is van vele markten thuis. Hij werkte onder andere in de horeca, in de kapsalon en bij autopoetsbedrijven. Banen die pasten bij zijn leven als muzikant. Via Gran Canaria, Volendam en Andijk kwam hij zes jaar geleden weer terug in Wervershoof. Het dorp waar hij zich thuis voelt en waar hij in 2014 Weer Als Nieuw startte. Met een scherp oog voor detail maakt hij deze stap tot een succes. Inmiddels heeft hij een prachtig bedrijfspand op de Nijverheidsweg, drie man personeel, diverse grote klanten, een eigen wasbox XL en een RDW-erkenning. En onder het mom ‘niet lullen, maar poetsen’ zet de groei door.

Een eerlijk verhaal
Tijdens het OVW Café neemt Jeffrey ons mee op reis van toen tot nu. Een eerlijk verhaal over vallen en opstaan, tegenslag en voorspoed. Een gastspreker voegt daar een bijzonder specialisme aan toe dat Weer Als Nieuw als enige in West-Friesland mag uitvoeren. En of zijn muzikale carrière nu voorgoed voorbij is? Graag tot ziens op 11 april!

Presentatie en netwerken
Het OVW Café start om 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. De toegang is gratis.

Over Weer Als Nieuw
Weer Als Nieuw is méér dan een autopoetsbedrijf. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht voor wassen, dieptereiniging, ontstickeren, polijsten van zowel interieur als exterieur van auto, bedrijfsbus, motor, camper, caravan of sloep/boot.

Vorig artikelActiviteitenagenda de Schoof van 3 t/m 10 april
Volgend artikelWinkelend Wervershoof Kidsdag