Home -Uitgelicht Optredens tijdens de Kerstmarkt

Optredens tijdens de Kerstmarkt

0
Optredens tijdens de Kerstmarkt

Zaterdag 16 december is er Kerstmarkt op het Raadhuisplein. De feestdagen zijn begonnen en dat betekent heerlijk winkelen in de buurt. Steun de Kerstman en de winkeliers/ondernemers in eigen regio, dan hebben we allemaal een mooie Kerst en Oud en Nieuw.

Een veelzijdige lichtjesmarkt luidt de Kerstperiode in op zaterdag 16 december. Van 14.00 tot 20.00 uur sieren we met meer dan twintig verlichte kramen met diverse kerstspulletjes, kleding, tuinartikelen, gehaakte spulletjes en nog veel meer de passage van het winkelcentrum en het Raadhuisplein.

Muziek, dans, gezellige activiteiten én de kunstijsbaan maken deze zaterdag compleet. Ook is dit jaar het Dickens koor weer aanwezig. Nieuw is het kinderkoor, zij zullen hun klanken voor het eerst dit jaar laten horen. Hier zijn we heel blij mee. Uiteraard is de Kerstman ook aanwezig. Hij heeft voor ieder kind iets lekkers mee. Ook kunnen de kinderen genieten van een gratis suikerspin en kerstballen versieren. Er staat een wensboom waarin u wensjes kunt hangen en gooi met de dobbelsteen en ontvang een envelop. Daarin ziet u wat u heeft gewonnen. U kunt de prijs meteen ophalen.

Wij wensen iedereen een mooie kerstmarkt toe!

Kerstgroeten van de winkeliers van Winkelend Wervershoof.

Tijdens deze kerstmarkt zullen er een aantal optredens worden verzorgd.

14.30-15.00 uur Dansgroep o.l.v. linda Schouten
16.00-17.00 uur Kinderkoor o.l.v. Marit Verdonschot
16.30-20.00 uur Het Dickenskoor

%d bloggers liken dit: