Een nieuw pand, de nieuwste technieken, dezelfde kwaliteit en inzet. Dat deelt loodgietersbedrijf Gebr. Sneeboer B.V. op 12 oktober als zij de deuren openen van Nijverheidsweg 12 in Wervershoof. Maak kennis met Sneeboer 3.0. Iedereen is welkom.

Het stijlvolle pand aan de Nijverheidsweg herbergt hypermoderne snufjes waarmee Sneeboer ruim voor de eigen energievoorziening zorgt. Volautomatische lichtschakeling, zonnepanelen, basisventilatie en gebruik van aardwarmte maken het nieuwe onderkomen van loodgietersbedrijf Sneeboer duurzaam. Zo’n 80% van de benodigde materialen wordt door diverse leveranciers ‘s nachts geleverd.  Samengevat: loodgietersbedrijf Sneeboer is klaar voor de toekomst.

Een stukje geschiedenis
We gaan terug naar 1979 toen Arie, Jaap en Jan het bedrijf van hun vader overnamen. De drie broers maakten van loodgietersbedrijf Sneeboer een belangrijke speler op het gebied van de installatietechniek. Vele opdrachtgevers in, maar ook buiten de regio zorgden voor een goed gevulde orderportefeuille. in 1983 komt Henry Stroet in dienst van het bedrijf.

Overname
Rond 1990 ontstaat bij Henry de behoefte om voor zichzelf te beginnen. Arie gaf op dat moment aan dat er bij de familie Sneeboer geen opvolging te verwachten was. Dit was een mooie kans voor Henry, hij kocht zich voor een deel in het bedrijf in. Arie, Jaap en Jan deden verspreid over een aantal jaren hun aandelen van de hand, waarna ze nog enige jaren in dienst bleven. Jaap verliet het bedrijf eind 2013, Jan in 2015 en Arie verliet na 59 jaar het bedrijf in 2019. De huidige mede-firmant Gerard Boon kwam in 2001 in dienst van Sneeboer. Na een aantal jaren in de voorbereiding te hebben gewerkt, staat hij nu naast Henry als mede-eigenaar van loodgietersbedrijf Sneeboer.

Open huis
Inmiddels telt Loodgietersbedrijf Sneeboer 30 medewerkers en 18 bedrijfswagens. Naast het bedrijfspand in Wervershoof hebben ze door de vele projecten in de hoofdstad, al sinds 1985 een vestiging in Amsterdam. Dit gezonde Wervershoofse bedrijf slaat de vleugels uit richting toekomst. Kom op zaterdag 12 oktober een kijkje nemen in het nieuwe pand. Tussen 13.00 en 17.00 staat de deur voor u open.