Op zondag 28 november wordt in de Schoof het ‘Open Biljarttoernooi Wervershoof’ gehouden. Bij dit toernooi is iedere biljarter welkom. Er wordt gespeeld aan de hand van het eigen moyenne.

Wij hopen dat onze entourage, goede biljarts en gezonde toernooispanning bijdragen aan een dag waarbij iedere biljarter boven zichzelf uitstijgt! Aan de hand van de inschrijvingen worden er gelijkwaardige poules gemaakt. Uit deze poules zullen winnaars naar voren komen die zichzelf naar de finale kunnen spelen.
Uiteraard zijn er mooie prijzen voor de besten van deze dag!

Bij de inschrijving ontvangen wij graag uw naam, telefoonnummer, emailadres en moyenne. Tevens dient het inschrijfgeld vooraf betaald te worden.

De dag start om 13.00 uur en wij verwachten rond 21.00 uur klaar te zijn met de finales. Bij de inschrijving á €10,- zit avondeten inbegrepen.

Wij streven ernaar om zowel voor de deelnemers als de kijkers een leuke attractieve dag te organiseren. Het spel is belangrijk, maar de gezelligheid moet er ook zijn. Hierom houdt de wedstrijdleiding aanpassing in moyenne voor mogelijk, alsmede het verplichten van een extra handicap bij bijzonder hoge moyennes.

Inschrijven kan via www.deschoof.nl, via 0228-581876 of in de Schoof.

Vorig artikelStap in een muzikale wereld van oneindige liefde en vreugde
Volgend artikelExpositie Stichting Oud Wervershoof ‘Puur Aars’ in De Schoof