De agenda voor de Binding mag ingediend worden, dit graag voordat de nieuwe week van start gaat. Daar zijn we al wel eens te laat mee. Echter is wachten tot dinsdagavond helemaal geen optie.

Op het moment van dit schrijven hebben wij flink moeten hakken in ons programma. Er mogen nog enkele sociale- en sportactiviteiten plaatsvinden. Voor nu hebben wij onze inloopsoos tijdelijk stop gezet. Dit omdat het niet hanteerbaar is aldoor iedereen te scannen, en toe te zien op mondkapjes en anderhalve meter. Bij het toenemen van de gezelligheid lijken centimeters steeds kleiner te worden. Voor politieagent of BOA hebben wij geen opleiding gevolgd, dus wij kunnen uw veiligheid niet garanderen. Daarom werken wij voor de komende tijd bij het biljarten met een reserveringssysteem. Zo hebben wij niet te veel mensen in huis, maar hoeven wij ook het biljarten niet helemaal stop te zetten.
Wat er dinsdagavond besproken is? Geen idee. Misschien is alles weer open en mogen kerst en oud & nieuw vieren alsof het 2014 is. Dan kunt u dit bericht als niet verzonden beschouwen. Voor de zekerheid wat de spelregels na de 18e bij ons zijn kunt u het beste even bellen naar ons. Spreken wij ook nog eens iemand.

Ons nummer is 0228-581876. Maar dat was u vast al bekend. Een warme groet vanuit de Schoof!

Vorig artikelMarcel Boos 40 jaar bij het Jeugdschaatsen
Volgend artikelRegiobank. De buurtzame bank. Altijd een adviseur bij u in de buurt.