Afgelopen weekend werd op een zonovergoten Westrand de vierde editie van de West-Friese Omnigames gehouden. 20 teams (12 recreanten- en 8 prestatieteams) streden samen om de sportieve eer. Bij de recreanten was Morgen Spierpijn het team wat dit jaar de wisselbeker mee naar huis mocht nemen. De Comrads en Cas en de Gezusters Ko eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Bij de prestatieteams was de strijd om de eerste plaats ongekend spannend. DSA Logistiek en Tegen Tegen hadden na de vijf spelonderdelen allebei 34 punten. DSA Logistiek bleek op doelsaldo 10 punten meer te scoren en was daarmee uiteindelijk de winnaar van deze vierde editie met de Tien van Twan op een verdienstelijke derde plaats.

Ik wil alle vrijwilligers en kantine medewerkers bedanken voor hun support, want zonder jullie is het niet mogelijk om een dergelijk evenement op de Westrand te organiseren. We zoeken nog sponsoren voor de lustrumeditie in 2025 van dit prachtige toernooi. Mocht je interesse hebben, neem dan even contact op met de toernooicommissie (Pierre Meester of Kees Grent).

Zondag 30 juni staat het volgende toernooi alweer op de agenda namelijk het West-Friese beachpadel kampioenschap. 24 teams uit Andijk, Onderdijk en Wervershoof gaan in de middag op het beachveld strijden om deze felbegeerde titel. Het wordt prachtig weer dus kom gerust langs om je favoriete team aan te moedigen!

Vorig artikelPeekaadoo bij de Wervershoofse Molen 
Volgend artikelHerinnering aan Git van Rooijen-Botman