Hebben jullie ook allemaal zo genoten van de inkomst van Sinterklaas en zijn Pieten in Nederland, afgelopen zaterdag? Wij wel! Nog enkele nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas met zijn Pieten in Wervershoof.

A.s. zaterdag 20 november zal er van 16.30 uur tot +/- 18.00 uur een optocht van Sinterklaas met zijn Pieten door het dorp gaan. Natuurlijk hoort hier gezellige muziek bij. Vanuit uw tuin of langs de route kunt u zwaaien naar de Sint en zullen de Pieten de kinderen vermaken. Ook is er dit jaar onze glutenvrije piet! Deze is te herkennen aan z’n groene schort met ‘Glutenvrije piet’. Hoe fijn is dat? Voor ieder kind wat lekkers. Nemen jullie je vlaggetje mee met het glutenvrije logo, dan kan de piet jou snel herkennen?

De route kunt u hier in dit bericht vinden, maar ook op onze Facebook en Instagram pagina. Woont u niet langs de route? Geen probleem, zoek een mooi plekje langs de route uit. Hoe leuk zou het zijn als iedereen zijn tuin versiert/verlicht en de vlaggen uithangt. Dan maken we er samen een geweldig feest van!

Om de optocht zo veilig mogelijk te houden vraagt Sinterklaas: Bezoekers geef elkaar de ruimte en loop niet mee met de optocht.

Natuurlijk kunnen wij dit prachtige feest niet organiseren zonder onze sponsoren, die wij alvast via deze weg heel erg willen bedanken!

Wij hebben er zin in, jullie ook?
Blijf facebook en Instagram volgen voor de laatste updates. We zullen zaterdag ook proberen om live te gaan op facebook zodat u ons kunt volgen, waar de optocht zich op dat moment bevindt.
Tot zaterdag!
Het Sinterklaascomité van Wervershoof

Instagram: @sinterklaas_wervershoof
Facebook: @Sinterklaas Wervershoof
Website: www.sinterklaaswervershoof.nl