Afgelopen zaterdag liepen er tientallen kinderen, met prachtig verlichte lampionnen, door het dorp. Een geslaagd Sint-Maartenfeest. Een paar dagen later en we zitten volop in het volgende feest. Het comité heeft Sinterklaas gesproken en hij heeft ons verteld dat hij samen met de Pieten Wervershoof weer graag komt bezoeken!

Zaterdag 25 november zal er van 16.30 uur tot +/- 19.30 uur een optocht van Sinterklaas met de Pieten door Wervershoof gaan. Natuurlijk hoort hier gezellige muziek bij. Vanuit uw tuin of langs de route kunt u zwaaien naar de Sint en zullen de Pieten de kinderen vermaken. Dit jaar neemt Sinterklaas maar liefst 43 Pieten mee en die nemen natuurlijk ook wat lekkers mee! Strooigoed voor ieder kind en natuurlijk zijn er ook weer glutenvrije pepernoten. Voor ieder kind wat lekkers, hoe fijn is dat!

De route kunt u op onze Facebook en Instagram vinden. Woont u niet langs de route? Geen probleem, zoek een mooi plekje langs de route uit. Hoe leuk zou het zijn als iedereen zijn tuin versiert/verlicht en de vlaggen uithangt. Dan maken we er samen een geweldig feest van!

De Sint wil jullie vragen; blijf op de stoep, houdt de weg vrij voor de lichtjesparade om onveilige situaties te voorkomen. Tijdens de optocht zullen er 3 stops zijn (De Gouw, Schoof en Raadhuisplein) waar de gelegenheid is om gezellig met de Pieten te dansen!

Dit jaar lopen we ook een collecte. In de week van 20 – 24 november zullen onze vrijwilligers langs de deuren komen. Heeft u er ook wat voor over om er een fantastisch feest van te maken? Alvast heel erg bedankt!

Natuurlijk kunnen wij dit prachtige feest niet organiseren zonder onze sponsoren, die wij via deze weg alvast heel erg willen bedanken!

Wij hebben er zin in, jullie ook?
Blijf Facebook en Instagram volgen voor de laatste updates. We zullen zaterdag ook proberen om live te gaan op facebook zodat u ons kunt volgen.

Tot zaterdag 25 november!
Het Sinterklaascomité van Wervershoof
Manon, Manon, Linda, Frank, Susanne, Jacco en Yvonne

Instagram: @sinterklaas_wervershoof
Facebook: @Sinterklaas Wervershoof

Vorig artikelWegafsluitingen door werkzaamheden Liander van Zwaagdijk tot Wervershoof
Volgend artikelGerarduskalender